profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 19.07.2018 11:15:13

SEZULO vas bo: Chelseajev NAČRT za poletni prestopni rok je res UBIJALSKI!

Reuters
Pri Chelseaju so končno ustoličili novega trenerja, Maurizio Sarri pa se je resno lotil prenove moštva. Seznam igralcev, ki jih želi pripeljati, pa vas ne bo pustil ravnodušnih. Sploh navijači Chelseaja bodo navdušeni!

Italijanski strokovnjak si je za glavno nalogo zadal, da v klub pripelje novega napadalca. Alvaro Morata se v prešnji sezoni ni izkazal in bi lahko kmalu zapustil London. Sarri želi kupiti Roberta Lewandowskega in bojda so pri Bayernu pripravljeni prisluhniti ponudbi.

Če Poljaka ne bo na Stamford Bridge, je naslednja opcija Gonzalo Higuain. Že danes se bodo modri sestali s predstavniki Juventusa zaradi prestopa Danieleja Ruganija. Pogovarjali pa se bodo tudi o možnosti, da bi se dogovorili glede Higuaina, Chelsea je za omenjeni dvojec pripravljen plačati sto milijonov evrov! A to ni vse, Sarri bi kupil še Miralema Pjanića.



Ker bo Thibaut Courtois odšel k Realu, in ker Londončanom ni uspelo pripeljati Alissona Beckerja (odšel bo v Liverpool), je Sarri za mesto prvega vratarja predvidel kar Ginaluigija Donnarummo. Milan ga je pripravljen prodati, Italijan pa je zanj pripravljen odšteti 70 milijonov evrov, kar bi skoraj zagotovo zadovoljilo odgovorne v milanskem klubu.

Ni kaj, Sarri se je resnično 'zapičil' v kopico zvezdnikov, ki bi jih rad videl na Stamford Bridgeu, in je za to pripravljen globoko seči v žep, kar je Roman Abramovič očitno brez težav sprejel.

Članki iz rubrike