stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Ena žlahtna štorija: nihče si ni mislil, da jo bodo kar ...

13. 2. 2016; 09.01
Avtor: Nejc Simšič
Ena žlahtna štorija

Že od samega začetka so želeli ustvariti zgodbo oziroma 'štorijo' za vse čase in za vse gledalce, kar jim je tudi uspelo. foto: Facebook

... prodali. Najbolj priljubljeno slovensko serijo Ena žlahtna štorija je odkupila hrvaška televizija RTL, ki jo bo predvajala v izvirniku s podnapisi.

Planet TV je prva slovenska komercialna televizija, ki ji je uspelo s svojim produktom, nadaljevanko Ena žlahtna štorija, prodreti na tuje tržišče. Hrvaška televizija RTL je odkupila nadaljevanko, in sicer ne le formata, kot je bila to že navada v preteklosti.

Hrvaški gledalci si bodo lahko ogledali izvirnik serije, ki že dve sezoni navdušuje slovenske gledalce.

Hrvaški gledalci si bodo torej lahko ogledali izvirnik serije, ki že dve sezoni navdušuje slovenske gledalce. »To je velika pohvala za vse nas, tako za ustvarjalce kot igralce. Še toliko bolj zato, ker se je nekaj takega res zgodilo prvič. Ne gre namreč le za odkup scenarija, ampak za odkup končnega izdelka. Že od samega začetka smo želeli ustvariti zgodbo oziroma 'štorijo' za vse čase in za vse gledalce. In to nam je očitno res uspelo. Dobro zgodbo se torej da prodati ne glede na jezik ali prostor, v katerem je bila posneta. Komaj čakamo na prve odzive hrvaških gledalcev,« je povedal Sašo Kolarič, predstavnik produkcijske hiše Mangart. Medtem ko Hrvati nestrpno pričakujejo prvo sezono, pa se na Planet TV uspešnica Ena žlahtna štorija s tretjo sezono vrača v ponedeljek, 22. februarja.

Bo serija Ena žlahtna štorija doživela uspeh tudi pri hrvaških gledalcih? foto: Planet TV

prejšnji članek
Saša Lendero ogromno  dela, toda denarja ni?!
Slovenija
Saša Lendero ogromno dela, toda denarja ni?!
naslednji članek
Dolgo seksal z ženo, potem pa šok!
Slovenija
Dolgo seksal z ženo, potem pa šok!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija