Šport > Nogomet
1893 ogledov

Nedisciplinirani Kampl poslan s treninga

kevin kampl bayer leverkusen Profimedias
Slovenski reprezentant se sooča z negotovostjo glede svoje prihodnosti.

Svetlolasi vezist Kevin Kampl je že junija za Bild dejal, da v naslednji sezoni verjetno ne bo igral za leverkusenski Bayer, s katerim ima sicer sklenjeno pogodbo do leta 2020. 

Glavni kandidat za zagotovitev nadaljnjih Kamplovih uslug je Beijing Guoan, čas za nakup ima kitajski klub, zaradi trajanja tamkajšnjega prestopnega roka, do 14. julija. Nemci želijo za Slovenca iztržiti 30 milijonov evrov, s čimer bi postal najdražji nogometaš s sončne strani Alp v zgodovini.

Toda Kitajci zaenkrat, po navedbah nemških medijev, ponujajo dobrih pet milijonov manj, tega pa "farmacevti" ne sprejmejo. Kampl torej ne ve, kje bo igral v naslednjih mesecih.

Športni direktor Bayerja Rudi Völler, ki je v zadnjih tednih že prodal tri nogometaše za skupno ceno skoraj 40 milijonov evrov, je miren glede posla.

"Pogajalska izhodišča (z Beijing Guoanom, op. a.) so precej narazen, kar je za sklenitev posla težko. Če ne bo sprememb, bo Kevin ostal in še naprej bo eden naših najbolj pomembnih nogometašev," je za 90min.de dejal Völler.

Kdor jih krši, je kaznovan 

Negotovost glede prihodnosti pa očitno vpliva na Kampla. Trener Heiko Herrlich ga je namreč poslal s treninga, ker ene od vaj ni delal dovolj zavzeto.

"Mogoče je razočaran zaradi tega, kar se dogaja okrog njega, toda za vse v našem klubu veljajo enaka pravila. Če jih bo kdo kršil, bo kaznovan," je dejal Herrlich.

Komentarjev 2
  • Tupamaros 09:11 12.julij 2017.

    Domišljavost in omejenost sta neomejena.

  • Avatar Džoser
    Džoser 19:56 11.julij 2017.

    Tako je to Slovenac Glavnik.To ni Balkan ampak Nemčija ,kjer se še boljšim nogometašem odpovejo, ne pa enemu primitivcu,ki misli da boga za jajca drži!Na žalost samo misli,če misli?