klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
0 17.10.2018 19:12:40

Hrvaški selektor se je JAVNO ZAHVALIL Matjažu Keku: On je NAJBOLJŠI v ZGODOVINI ... (video)

SN
Zlatko Dalić je bil med najzaslužnejšimi, da je Hrvaška igrala v finalu letošnjega mundiala v Rusiji.

Čeprav so naši južni sosedi v njem izgubili s Francozi, je bil to njihov največji uspeh v zgodovini. V prejšnjih dneh so se kockasti mudili na Reki, kjer so se v ligi narodov z Angleži razšli brez zadetkov, na Rujevici pa so odigrali tudi prijateljsko tekmo z Jordanijo, ki so jo dobili z 2:1.


Zanimivo je, da je reprezentanca na Reko prišla ravno v času, ko se je od nje poslavljal dolgoletni trener Rijeke Matjaž Kek, ki ga je nasledil še en znanec s slovenskih nogometnih zelenic Igor Bišćan. In jasno je, da tudi hrvaški selektor ni mogel mimo tega dogodka. Po njegovih besedah sodeč pa izjemno ceni mariborskega strokovnjaka, ki se mu je celo javno zahvalil za vse, kar je naredil s kvarnerskim klubom.

"Najprej se moramo vsi skupaj in jaz osebno zahvaliti Matjažu Keku za skoraj šest let, ki jih je preživel pri Rijeki. Opravil je izjemen posel, gre za rekorderja med trenerji hrvaških klubov, saj še nihče nikjer ni delal tako dolgo. Dosegel je fantastičen rezultat in zagotovo je najboljši trener v zgodovini Rijeke. Osvojil je dvojno krono in to je tisto, kar si bodo vsi zapomnili. Matjaž je v Rijeki naredil fantastičen posel, zdaj pa prihaja Igor Bišćan," je kar vrelo iz Zlatka Dalića, ki je nato spregovoril še o bivšem strategu Olimpije. "Niti malo mu ne bo lahko, a verjamem vanj. Gre za mladega trenerja, ki je začel v drugoligašu Rudešu. S svojo energijo, močjo in voljo ga je popeljal v prvo ligo. Potem se ni branil iti v Slovenijo, v Olimpijo, kjer je osvojil dvojno krono, kar je sijajen rezultat. Mislim, da se je Rijeka odlično odločila, ko ga je angažirala. Je mlad, ambiciozen, delaven trener in mislim, da bo nadaljeval tam, kjer je Matjaž končal."

Članki iz rubrike