kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 17.10.2018 20:54:47

NORE ŠPANSKE OBTOŽBE! Mora biti izmišljotina: MED NAŠIMI REPREZENTANTI naj bi se zgodilo ...

vszi
Po sinočnjem remiju s Ciprom je brez službe ostal selektor slovenske izbrane vrste Tomaž Kavčič, dogodek pa so pospremili tudi v Španiji. In to, na kakšen način?!

Že dolgo se ugiba o tem, ali prvi zvezdnik slovenske reprezentance Jan Oblak za njo ne igra zaradi tega, ker mu je (zdaj že bivši) selektor Tomaž Kavčič obljubil kapetanski trak, nato pa je ta pristal na roki Bojana Jokića.


O tem pa so se zdaj razgovorili tudi pri španskem športnem časniku Mundo Deportivo, kjer so zapisali, da se ni pametno 'igrati' z nekom kot je Jan Oblak. In po njihovem mnenju naj bi se prav to zgodilo v slovenski slačilnici, ki naj bi Oblaku obljubil kapetanski trak, pozneje pa ga je dal Bojanu Jokiću. To je vratar Atletica razumel kot pomanjkanje spoštovanja. Šlo naj bi za več mesecev star incident, ki je privedel do razkola v slačilnici, kar pomeni, da so se nekateri igralci postavili na Oblakovo, spet drugi na Jokićevo stran.

Vse skupaj pa se je končalo tako, da se je Oblak odločil vzeti 'reprezentančni premor' in ob tem še pozdraviti težave z ramo, Tomaž Kavčič pa je zaradi slabih rezultatov ostal brez službe.

Članki iz rubrike