tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 23.04.2018 08:22:36

Novo razočaranje za Buffona: Napoli na gostovanju pri Juventusu do nore zmage, Torinčani v težavah (video)

V Italiji bo še zelo zanimivo.

Še pred kratkim se je vse zdelo, da je italijansko prvenstvo bržkone že odločeno, a po dveh spodrsljajih Juventusa je spet vse odprto. Torinčani so zadnji poraz doživeli pred domačimi gledalci, za nameček je bil z 1:0 boljši neposredni tekmec v boju za naslov prvaka. Še bolj neverjeten je način, na katerega so do zmage prišli nogometaši Napolija.

Gostje si sicer močno prevladovali, a poti do gola niso našli. Vse do 90. minute, ko je z nebeškim skokom vse privržence Napolija razveselil Kalidou Koulibaly. Slednji je zadel po podaji z kota, Gianluigi Buffon je bil nemočen. Zmaga gostov je bila sicer več kot le zaslužena, saj so prevladovali v vseh elementih igre, še najbolj zgovoren pa je podatek, da domači niso niti enkrat sprožili strel v okvir vrat.

Juventus si je s tem porazom močno otežil delo, saj ima do konca prvenstva še štiri tekme in dve nadvse zahtevni gostovanji. Že v naslednjem krogu se bo pomeril v gosteh z Interjem, sredi maja pa ga v gosteh čaka še Roma. Napoli ima na drugi strani le eno zahtevno gostovanje, in sicer konec tedna pri Fiorentini. Dvoboj za naslov prvaka serie A bo še zelo napet ...

Značke: juventus, serie-a

Članki iz rubrike