900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 15.11.2018 13:54:01

Klub IZGINULEGA NOGOMETAŠA pretresel Slovenijo! Ta najnovejša vest vas bo GOTOVO PREMAKNILA! (foto)

Pogrešani Klemen Musulin
Facebook
Upanje, da bi našli živega Klemna Musulina, je iz dneva v dan manjše. Tudi zaradi tega se bo zgodila najobširnejša iskalna akcija do zdaj.

Nogometaš Trebnjega Klemen Musulin je pogrešan že vse od konca prejšnjega tedna. Do zdaj so ga iskali njegovi prijatelji, gorski reševalci in številni drugi, na pobudo njegove žene so se v iskanje podali tudi z droni. A do zdaj so bili neuspešni.

Upanje, da bi ga našli živega, je iz dneva v dan manjše, morda pa bo sadove obrodila najobsežnejša iskalna akcija do zdaj. Kot so sporočili iz njegovega kluba, bo v soboto, 17. novembra, potekala akcija, ki jo bo vodila policija.

"V soboto, 17. 11. 2018 bo na Krvavcu potekala največja iskalna akcija do sedaj. Kot smo obveščeni s strani reševalcev, bo akcija koordinirana s strani Policije, vključena bo gorska reševalna služba, lokalno lovsko društvo in mnogi drugi. Trebanjci bomo tudi v soboto prisotni, pomoč v soboto so ponudili tudi trebanjski gasilci, ki so za koordinacijo navezali kontakt z lokalnim gasilskim društvom. Vabljeni vsi, ki imate čas in se počutite kondicijsko pripravljeni, na pomoč k iskanju v čim večjem številu. Pričakujemo med 200 in 300 ljudi, da najdemo našega člana Klemna Musulina . Točno uro in mesto zbora na Krvavcu še sporočimo," je nogometni klub Bartog Trebnje zapisal na svoji facebook strani.

Značke: musulin, krvavec, klemen

Članki iz rubrike