mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ou
ou
0 15.12.2017 10:39:53

Unitur – družini prijazno podjetje

Podjetje Unitur je prejelo osnovni certifikat Družini prijazno podjetje.

V Uniturju, opogumljeni z neponovljivo naravo ter številnimi možnostmi za šport, rekreacijo, zdravje in dobro počutje, ohranjamo zdrav in aktiven življenjski slog gostov in zaposlenih na Rogli in v Termah Zreče. 

Poleg edinstvene povezave srednjegorskega športnega centra Rogla in termalnega zdravilišča Terme Zreče ostajajo naša konkurenčna prednost tudi strokovni, gostoljubni in pripadni zaposleni, ki s svojim profesionalnim in osebnim napredkom, povečujejo zadovoljstvo gostov in krepijo ugled podjetja.

Na svečani podelitvi se je podjetje Unitur s centroma Rogla in Terme Zreče vpisalo na seznam podjetij, ki so ponosni nosilci osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje.

Certifikat Družini prijazno podjetje je družbeno odgovoren princip sodelovanja z zaposlenimi in je edini tovrstni certifikat v Sloveniji. V postopek certificiranja se je v zadnjih desetih letih vključilo več 240 slovenskih podjetij in organizacij, ki skupaj zaposlujejo okoli 80.000 zaposlenih.

Certifikat Družini prijazno podjetje je dejansko svetovalno-revizorski postopek, ki upravljanja sodelovanje z zaposlenimi, s poudarkom na usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja. Zagotavlja pozitivne učinke, ki segajo preko usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja, ter se odražajo kot konkurenčna prednost s pozitivnimi ekonomskimi učinki za podjetje ter dolgoročne učinke za družbo.

»Družini prijazni« ukrepi izboljšujejo izkoristek vlaganja v kadre, pridobivanje in zadrževanje najboljših kadrov, pripadnost zaposlenih podjetju, krivuljo učenja in produktivnost, organizacijsko kulturo ter sodelovanje med zaposlenimi in vodstvom. Hkrati pa le-ti zmanjšujejo fluktuacijo kadrov, bolniške odsotnosti, odsotnost zaradi nege otrok, število nesreč, povezanih z delom ter stres, mobing in izgorelost.

V Uniturju bomo v tri letnem obdobju do podelitve polnega certifikata implementirali deset ukrepov, ki smo jih izbrali kot tiste, s katerimi bomo prispevali k lažjemu usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih, krepili pripadnost in motiviranost, dvigovali zaupanje v podjetje ter ustvarjali inovativno delovno okolje.

druzini prijazno-osnovni brez

Članki iz rubrike