Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 5. 2017,
21.22

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Natisni članek

top 10 Luka Pibernik kolesarstvo

Četrtek, 25. 5. 2017, 21.22

6 let, 6 mesecev

Top10

Ko se kolesarji veselijo prehitro #top10

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Slovenski kolesar Luka Pibernik je na peti etapi Dirke po Italiji po silovitem šprintu že slavil etapno zmago, a na njegovo nesrečo je bil do cilja še dodaten krog. Slovenec še zdaleč ni edini, ki se je veselil prehitro.

  • Nesrečni Luka Pibernik se je veselil en krog pred koncem pete etape Dirke po Italiji.
 
  • Takole je en krog predčasno na nemškem državnem prvenstvu leta 2016 slavil Martin Gluth.

  • Takole je leta 2014 na dirki po Kaliforniji na pedala stopil španski profesionalec Eloy Teruel in v šprintu pometel s konkurenco. A kaj, ko je to storil en krog prezgodaj.

  • Češki tekmovalec v ciklokrosu Adam Toupalik se je leta 2016 na svetovnem prvenstvu v Belgiji že veselil naslova prvaka do 23 let, ko je iz množice navijačev slišal: "Še en krog, še en krog!" Bojeval se je do konca, a je moral zmago prepustiti Belgijcu Eliju Iserbytu.  

  • Nemški kolesar Erik Zabel je leta 2004 na dirki Milano–San Remo zaradi prezgodnjega proslavljanja zmage to prepustil Oscarju Freireju. Za vsega nekaj milimetrov.



  • Nemški šprinter Marcel Kittel je takole brez zadržkov vzel darilo, ki mu ga je ponudil 22-letni Avstralec Caleb Ewan v drugi etapi letošnje dirke po Abu Dabiju.

  • Takole je francoski kolesar Morgan Kniesky na dirki serije Tour leta 2015 v Redditchu zmagovito dvignil roke v zrak, pa čeprav mu je tik za petami sledil Britanec Jon Mould in mu zmago tudi odvzel.

  • Litovska kolesarka Daiva Tušlaite je bila na dobri poti, da v četrti etapi dirke Trophee d'Or leta 2015 vknjiži zmago. Že 20 metrov pred ciljno črto se je razveselila, a kaj, ko je na napako tekmice prežala Belgijka Anisha Vekmans in priložnost tudi izkoristila.

  • Tale nesrečnež na kanalu YouTube še vedno skrbi za smeh.

  • Za konec pa še tale uganka. Zakaj se je avstralski kolesar Simon Clarke tako razveselil drugega mesta? Najbrž ni vedel, da je zmagovalec te etape Gira leta 2015 Davide Fremolo ciljno črto prečkal debele pol minute pred grozdom šprinterjev.

Ne spreglejte