Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 22.06.2018 08:27:49

TE BESEDE O MESSIJU odmevajo bolj kot kadarkoli! Rojak ga je RAZČETVERIL in povedal VSO RESNICO!?

Da so krivi drugi in da ni kriv Lionel Messi? V Argentini mnogi menijo precej drugače.

Predvsem ultra cenjeni novinar Fernando Niembro, ki se je na velikega zvezdnika spravil bolj, kot se je kadarkoli nanj spravil kdorkoli. Po porazu proti Hrvaški mu je zapisal vse, kar mnogi menijo, da bi bilo Messiju treba zapisati že pred časom. Gre za besede, ki so udarile kot grom in ki že zdaj odmevajo bolj kot karkoli, v naslednjih urah in dneh pa bodo zagotovo odmevale še bolj. Celo še precej bolj, kajti gre za napad brez primere. 

"Messi, enkrat si že nehal igrati za reprezentanco. Ne bi škodilo, če o tem premisliš še enkrat. Messi je povsem prevzel argentinsko izbrano vrsto in jo naredil slabo. Messi je tudi direktor in selektor argentinske reprezentance, za katero igrajo samo njegovi prijatelji. Igranje njegovih prijateljev pa je prineslo rezultat, kot ga vidite. Šibka ekipa, brezvoljna ekipa, ekipa brez srca. Vse, kar smo hoteli od tebe, Messi, je srce." 

"Ti naj bi bil najboljši igralec. In ko je ekipa v težavah, od najboljšega igralca pričakujemo, da bo dal vse. Ti pa nisi dal nič. Dovolj Mascherana, tvojega prijatelja. Dovolj tvojega selektorja, dovolj kontradikcij, dovolj vodij, ki niso vodje. Še enkrat - ne bi ti škodilo, če še enkrat premisliš o slovesu od reprezentance," je še dejal ugledni novinar in marsikomu dal misliti. Mnogi, ki menijo, da je Messi v Argentini povsem nekaj drugega kot v Barceloni, pa so mu zaploskali.  

Značke: messi, argentina, hrvaška

Članki iz rubrike