Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 7. 2017,
13.51

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,50

Natisni članek

Neymar Nelson Semedo Barcelona

Petek, 28. 7. 2017, 13.51

6 let, 6 mesecev

Počilo na treningu Barcelone: Neymar skušal obračunati s soigralcem #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,50
Neymar | Foto Reuters

Foto: Reuters

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar se je na treningu Barcelone skoraj stepel z najnovejšo katalonsko okrepitvijo Nelsonom Semedom in le še podkrepil govorice, da je Brazilec na izhodnih vratih španskega pokalnega prvaka.

V zadnjem času se je veliko govorilo o tem, da je Neymar pripravljen narediti nov korak v svoji karieri in si izbrati klub, v katerem bi imel škarje in platno v svojih rokah ter svetu pokazal, da vse ni le Lionel Messi.

Ob teh govoricah je takoj poskočil bogati PSG, ki je za Brazilca pripravljen aktivirati 222 milijonov evrov vredno odkupno klavzulo, s čimer bi Neymar postal najbolje plačani nogometaš v Evropi.

Neymar na pripravljalnih tekmah v Ameriki ni kazal nezadovoljstva, s tremi zadetki je bil tudi najboljši posameznih Kataloncev, a nikoli ni javno dejal, da so govorice izmišljene in da bo pri španskem velikanu zagotovo ostal.

Incident na treningu:

Veliko dvomov okoli njegove sreče pri Barceloni, kjer je v štirih sezonah zabil več kot sto zadetkov, je sprožil tudi incident na treningu, kjer je brez pravega razloga skočil v najnovejšo okrepitev, Portugalca Nelsona Semeda.

Ta se je hitro umaknil, brazilski zvezdnik pa se ni pomiril in je skušal fizično obračunati s prišlekom iz Benfice. Najhujše so preprečili soigralci, Neymar pa je na pol v solzah slekel markirno majico in zapustil trening.

Bo Neymar ostal pri Barceloni?

  • Ne.
    69,74 %
    265 glasov
  • Da.
    30,26 %
    115 glasov
Oddanih 380 glasov

Predsednik Barcelone: On je eden naših najboljših

Na govorice o neverjetnem prestopu se je oglasil tudi predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu. "Vsi veste, da je Neymar eden naših najboljših igralcev, in nikakor ga nočemo izgubiti. Želimo si, da nadaljuje svoje poslanstvo v našem klubu. Z nami ima še štiriletno pogodbo in to je vse, kar lahko v tem trenutku rečem," je za New York Times dejal Bartomeu.  

Ne spreglejte