kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 13.11.2018 15:03:46

Ne boste verjeli, KAKŠNE VSTOPNICE je dal v prodajo Golden State

Reuters
Dvorane v ligi NBA so praviloma polne, še posebej pa to velja za trikratne prvake zadnjih štirih sezon Golden State Warriors.

V Oaklandu so iskali način, kako bi med vsako domačo tekmo v dvorano spravili še več svojih navijačev. In ga našli - vse za dodatni zaslužek. Bržčas pa bodo zadovoljni tudi navijači, ki si želijo biti ob zmagovalnem moštvu.

Tako so bojevniki dali v prodajo 200 posebnih mesečnih vstopnic po 100 ameriških dolarjev, ki kupcu omogoča vstop v Oracle Areno, ne pa tudi vstopa na tribuno ali sedeža. Imetnik takšne vstopnice torej ne bo imel pogleda na igrišče, lahko pa bo postopal po drobovju dvorane - tam, kjer imajo običajni navijači pač dostop. Takšen navijač si bo lahko tudi ogledal tekmo, vendar na teve ekranu v eni od restavracij v dvorani. Med tekmo si bo lahko privoščil obrok in užival ob bučni kulisi, ki bo prihajala iz same dvorane, lahko bo, denimo, kupoval izdelke v klubski trgovini. Vse bo lahko počel, le v živo si ne bo mogel ogledati tekme. Bo pa lahko prijateljem in znancem ponosno dejal, da gre na tekmo, če ga bo kdo vprašal.



Imetnik takšne vstopnice, ki ne bo prenosljiva, bo lahk takšen luksuz užival točno en mesec, potem bo šlo v prodajo novih 200 vstopnic "brez pogleda na igrišče".

V klubu so prepričani, da bodo šle te vstopnice za med, saj imajo ob razprodani dvorani v tem trenutku 44.000 čakajočih na sezonsko vstopnico.

Članki iz rubrike