kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 22.07.2018 19:13:39

Šef Luke Dončića pri Dallasu bo čez dve leti ... Ameriški PREDSEDNIŠKI KANDIDAT?

vszi
O tem poročajo ameriški mediji, ki so dejansko navdušeni nad to idejo, ki ni iz trte izvita, kot pravi kar sam morebitni kandidat.

Tisti, ki ne veste, šef Luke Dončića pri Dallasu je namreč bogati in razvpiti Mark Cuban. Izjemni poslovnež je prav tako kot Donald Trump televizijska zvezda, producent in amaterski igralec, ki je tudi kar se tiče košarke in njegovega kluba Dallasa vedno v središču pozornosti.

Tokrat ga je sedma sila spomnila na izjavo, ki jo je podal pred letom dni, da bo, če bo predsedovanje Trumpa trajalo štiri leta, leta 2020 kandidiral kot demokratski kandidat in mu 'izprašil rit'. Njegov odziv na to izjavo je bil več kot presenetljiv.

doncic2
vszi

"Razmišljam o tem, ampak ne bi se še izpostavljal. Kandidatura bi bila povezana z rešitvami, ki bi jih našel za ameriško prebivalstvo, ne pa zato, ker bi lahko zmagal in koga premagal. V takem primeru ne bi bil pravi predsedniški kandidat," je dejal.

"Glede na to, kaj se dogaja v Beli hiši, državi in v svetu, moramo imeti boljše voditelje. V tem primeru bi bolje opravil delo kot Trump," je še poudaril Cuban.

Dodajmo, da je Hillary Clinton leta 2016 prav Cubana najprej pozvala, če bi postal njena desna roka, a je takrat to možnost zavrnil.

Članki iz rubrike