Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

db
db
0 16.01.2018 19:51:05

Medical center Rogaška za čim hitrejši povratek rokometašev po rehabilitaciji

Medical center Rogaška je v letu 2018 uradni izvajalec preiskav z magnetno resonanco za našo moško in žensko rokometno reprezentanco.

Medical center Rogaška je bogatejši za najsodobnejšo diagnostično magnetnoresonančno napravo v Sloveniji, s katero kot edini ponudnik pri nas uporabnikom omogoča hiter in učinkovit pregled celega telesa. Z odprtjem nove radiološke ambulante z najsodobnejšo tehnologijo je z letošnjim januarjem postal tudi uradna zdravstvena ustanova, ki bo izvajala preiskave z magnetno resonanco za moško in žensko rokometno reprezentanco v letu 2018.

Direktor Medical centra Rogaška Marko Lenček je ob tej priložnosti poudaril, da bodo v primeru športnih poškodb reprezentantom omogočili takojšnje in natančne diagnostične preiskave: ''Naša nova magnetna resonanca, ki je pomembna pridobitev Medical centra Rogaška, je namenjena številnim uporabnikom iz vse Slovenije, med njimi prav vrhunskim in rekreativnim športnikom, ki želijo po poškodbah čim prej nadaljevati s športnimi aktivnostmi. S to MR-napravo, ki jo bomo odslej kot edini v Sloveniji lahko uporabljali pri različnih razširjenih preventivnih pregledih celega telesa, bomo izpolnili tudi pričakovanja vseh tistih, ki potrebujejo specifične preglede, saj smo vrhunsko usposobljeni tudi za posamične mišično-skeletne, nevroradiološke, nevrološke in gastroenterološke magnetnoresonančne preiskave. Našim reprezentatom bomo skupaj z našimi specialisti radiologi lahko po uspešni rehabilitaciji omogočili čim hitrejši povratek v člansko ekipo in na parkete evropskih športnih dvoran, kjer jim želimo veliko športnih uspehov in čim več vrhunskih rezultatov.''

Članki iz rubrike