favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 16.11.2018 11:49:09

Poglejte, ZAKAJ: Iz Fazanerije sporočajo, da projekt 2000 NAVIJAČEV MURE v Stožicah NI OGROŽEN!

Aleš Cipot/Fotolens
Koliko privržencev črno-belih se bo zbralo v Stožicah?

Dvomov tako ali tako ni bilo, zdaj je tudi uradno. Mura bo imela na prihajajočem gostovanju v Stožicah zelo glasno podporo s tribun, odziv navijačev ob predprodaji vstopnic je izjemen. V preteklih dneh je bilo sicer nekaj negotovosti glede uresničitve ’Projekta 2000 Prekmurcev v Stožicah’, ki so si ga zadali v soboškem prvoligašu, kar je bila posledica informacij, da je Olimpija črno-belim namenila 700 kart.

"V zadnjem dnevu smo prejeli ogromno vprašanj na temo števila vstopnic za navijače Mure na tekmi z Olimpijo. Mura definitivno ni dobila le 700 vstopnic. Do tega trenutka smo že prevzeli cca. 800 vstopnic, če bo potrebno jih bomo seveda še več. Vse je odvisno od prodaje. Prodaja vstopnice v baru se nadaljuje danes med 14. in 19. uro. Jutri bo bar obratoval med 9. in 13. uro. V nedeljo bo bar zaprt. Vstopnice si boste v baru lahko zagotovili tudi v prihodnjem tednu vsak delovni dan med 14. in 19. uro," so sporočili iz Fazanerije.

Cene; vstopnica za odrasle: 8 evrov; vstopnica za odrasle + prevoz: 20 evrov; vstopnica za odrasle + spominski šal (Olimpija/Mura) : 13 evrov; vstopnica za odrasle + spominski šal (Olimpija/Mura) + prevoz: 25 evrov; otroška vstopnica (otroci do 14 let): evra; otroška vstopnica + prevoz: 13 evrov; otroška vstopnica + spominski šal (Olimpija/Mura ): 7 evrov; otroška vstopnica + spominski šal (Olimpija/Mura ) + prevoz: 18 evrov.

Značke: mura, olimpija, vstopnice

Članki iz rubrike