favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
0 23.05.2017 18:25:16

Šampion v življenju in smrti: Nicky Hayden za seboj pustil prečudovito darilo

vszi
Na dirkališču je bil rojen zmagovalec, v zasebnem življenju pa je bil Nicky Hayden znan kot izjemen človek. Za njim je ostalo prečudovito darilo.

Nicky Hayden je po tragični smrti za sabo pustil ogromno žalujočih članov družine, prijateljev in ljubiteljev športa. Za sabo pa je pustil tudi prav posebno darilo.

Njegova želja je bila namreč že od nekdaj, da naj po njegovi smrti odstranijo vse organe in jih darujejo, da bi s tem rešili čim več življenj. Družina se je odločila, da bo spoštovala željo Američana z večnim nasmeškom, tako bo v Ameriko odpotovalo prazno truplo, toda Hayden je s svojo željo napolnil srca mnogih.

Med drugim se je s težkim srcem od njega moral posloviti brat Tommy: "Kot otrok je sanjal, da bi postal profesionalni dirkač in ne samo, da mu je to uspelo, stopil je na sam vrh njegovega športa in postal svetovni prvak. Tako zelo smo ponosni nanj. Četudi smo zdaj strti in je ta čas za vse grozljiv, si želimo, da bi si vsi Nickyja zapomnili v njegovih najsrečnejših časih – ko je vozil motor. Spominjali se bomo tudi vseh lepih let doma v Kentuckyju, vseh lepih dogodkov v družinskem krogu. Težko je povedati, kako zelo ga bomo pogrešali."

Značke: nicky-hayden, organ

Članki iz rubrike