SODELOVANJE

Kdo je Helenin "vedno prvi"?

B.P.
8. 11. 2017, 20.16
Deli članek:

Domnevno prva dama slovenske zabavne glasbe Helena Blagne predstavlja novo pesem, ki jo je zanjo ustvaril glasbeni producent Raay. Vsi pa se sprašujejo, komu jo je posvetila in kdo je njen "vedno prvi".

Mediaspeed
Skladba napoveduje težko pričakovani album, ki bo izšel naslednje leto. Za novo pesem pa je Helena posnela tudi videospot na čudoviti lokaciji, v Arboretumu Volčji Potok

Mediaspeed
Po številnih uspešnih sodelovanjih je Raay zdaj združil moči tudi s Heleno

Ljubljenka slovenskih src, Helena Blagne, se z zvezdniško avtorsko zasedbo vrača na glasbeno sceno z novo skladbo Ti boš vedno prvi.
»Skladba govori o odhajanju in vračanju, o varnem pristanu, ki ga ljubljeni osebi omogočamo, ne glede na vse, in v katerega se lahko vedno vrne, tam pa jo bo čakala toplina prave ljubezni,« je priznala Helena, ki pravi, da je nova pesem nedvomno ena lepših v njeni karieri in je prepričana, da se bo močno usidrala v srca slovenskih poslušalcev. Skladbo je zanjo ustvaril veliko mlajši producent Raay, kar je presenetilo marsikoga.

»Krasno je sodelovati s tako nadarjenim glasbenikom, kot je Raay. Natančen in profesionalen, dobro ve, kaj hoče in pričakuje od pevca, in kar je zelo pomembno – iz izvajalca potegne tisto najboljše,« je o Raayu povedala diva. Pohvalil pa jo je tudi on. »Sodelovati s Heleno ob njenem come-backu je bil velik izziv, predvsem zato, ker sem želel kot producent in avtor v Heleni poiskati tisti del njenega pevskega in glasbenega ustvarjanja, ki je navduševal in katapultiral Heleno kot glasbeno izvajalko v zgodovino in na vrh. Mislim, da nam je uspelo ...« je povedal Raay.