Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 17.10.2017 12:28:40

Tudi to je mogoče v elitni LIGI PRVAKOV! Ne boste verjeli očem, za kakšno CENO si lahko na delu ogledate Jana Oblaka!

Profimedia
Madridski Atletico Jana Oblaka se bo na tekmah z azerbajdžanskim predstavnikom reševal morebitnega izpada že v skupinskem delu lige prvakov.

Atletico, ki je na zadnji tekmi španskega prvenstva uspel zaustaviti nalet Barcelone in osvojiti točko na domačem igrišču, zdaj čaka izjemno zahteven izziv. Njihov začetek v elitni ligi prvakov je bil namreč daleč od pričakovanj in želja pred začetkom sezone, na tekmah s Chesleajem in Romo so uspeli osvojiti le točko. To pomeni zgolj eno: na naslednjih dveh tekmah z azerbajdžanskim predstavnikom šteje zgolj in samo šest osvojenih točk. 

Glede na kakovost obeh ekip to ne bi smela biti težava za Diega Simeoneja in njegove varovance, španski mediji pa so pred gostovanjem v Azerbajdžanu izpostavili še eno zanimivost, še en velik kontrast med velikimi in majhnimi klubi v najelitnejšem klubskem tekmovanju. 

Jana Oblaka si lahko na delu na gostovanju pri Qarabagu ogledate že za 1 evro! Da, toliko stane najcenejša vstopnica za ligo prvakov, najdražja, ki vsebuje vse VIP storitve, ki si jih lahko zamislite, pa stane 25 evrov. 

qarabag baku stadion
Reuters

To je seveda drobiž v primerjavi s ceno vstopnic največjih in najbogatejših klubov. Za povratno tekmo med omenjenima ekipama na novem stadionu Wanda Metropolitano v Madridu bodo navijači odšteli med 30 in 150 evrov, za derbija z Romo in Chelseajem pa med 40 in 180 evrov. Kar pa še vedno ni nič v primerjavi s tekmami premier lige - tu prednjači Arsenal, saj navadni smrtniki za ogled tekme angleškega prvenstva na Emiratesu odštejejo 110 evrov! 

Članki iz rubrike