Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 25.02.2018 21:46:08

Živčni selektor BiH Duško Vujošević: Pa, daj, usedi se že! V pi*** ... (video)

vszi
V kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu so košarkarji BiH gladko izgubili v Rusiji (53:70), njihov selektor Duško Vujošević pa je bil na novinarski konferenci zelo nervozen.

Z dvema zmagama in porazoma je reprezentanca BiH uvrščena na tretje mesto lestvice skupine E, pred njo sta Francija in Rusija, zadnja pa je s štirimi porazi Belgija.

Izkušeni strokovnjak po današnjem dvoboju ni mogel biti dobre volje, še več, bil je izjemno nervozen, kar se je videlo tudi na novinarki konferenci, ki se je je udeležil v družbi igralca Džanana Muse.

Preden se je uradni del začel, se je predstavnik reprezentance BiH z domačini dogovarjal, da bo on prevajal dogajanje na novinarski konferenci, je Musa še vedno stal za selektorjem. Videti je bilo kot da ne ve, kam bi se usedel.


To je selektorja Vujoševića povsem vrglo iz tira, kar je dal igralcu tudi jasno vedeti, saj mu je odrezavo zabrusil: "Pa, daj, usedi se že!" Nakar je povsem brezvoljno, z roko na obrazu, še krepko zaklel, medtem pa je Musa povsem brez besed, z resnim izrazom na obrazu, ubogal selektorja in se usedel.

Očitno so mu bile ustaljene formalnosti in obveznosti po bolečem porazu povsem odveč in je želel čim prej zapustiti kraj dogodka, česar se niti ni potrudil skriti. Če vam videoposnetka ne odpre, si ga oglejte TUKAJ.


Članki iz rubrike