900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ou
ou
0 19.10.2018 10:40:45

Na slavnostni akademiji 50-letnice podjetja Malgaj Trbovlje zapela tudi Oto Pestner in skupina Orlek

Tomaž Benko, Andrej Malgaj, Katarina Malgaj, Monika Malgaj in Franc Malgaj.
Barbara Reya
Nenehno učenje, trdo delo, zvestoba strankam in prava vizija so recept za uspeh.

»Ponosen sem, da v Trbovljah že toliko let pišemo kakovostno zgodbo. Nenehno učenje, trdo delo, zvestoba strankam in prava vizija so recept za uspeh. Naše pol stoletno sodelovanja s priznanima znamkama je dokaz, da so uspešne zgodbe mogoče tudi v manjših mestih,« je 50-letnico sodelovanja podjetja Malgaj Trbovlje s Volkswagnom in z Audijem na slavnostni akademiji v Delavskem domu Trbovlje pozdravil direktor skupine Malgaj, Andrej Malgaj. Uspešno sodelovanje je ena od pomembnejših obletnic v 129-letni obrtno podjetniški tradiciji družine Malgaj.

»Odlika družine Malgaj je konkretna vsebina s pravimi rešitvami. Temu pravim trajnostni razvoj. Vztrajnost, učinkovitost in delavnost so prave vrednote, s katerimi se gradijo imenitne zgodbe. Malgaj je naš dragocen in pomemben partner, steber skupnega uspeha,« je na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 300 ljudi, poudaril generalni direktor Porsche Slovenija Danilo Ferjančič.

Prisotne je nagovorila tudi županja občine Trbovlje Jasna Gabrič, ki je izpostavila, da Malgajevi s svojim delom pomembno vplivajo na zasavsko skupnost. Za glasbeno popestritev pa so poskrbeli eden najboljših slovenskih vokalov Oto Pestner, skupina Orlek, Tori Tango s plesalcema Aljo Ferme in Sašom Živanovićem ter Delavska godba Trbovlje.

direktor
Izvršni direktor Malgaj Trbovlje Tomaž Benko, županja občine Trbovlje Jasna Gabrič in direktor skupine Malgaj Andrej Malgaj.
Barbara Reya

Danes popoldne, 19. oktobra 2018, bo na parkirišču pred Delavskim domom Trbovlje velika brezplačna prireditev. Tako bo med 17. in 19. uro otroke zabaval radijski voditelj Miha Deželak ob animaciji o prometni varnosti, čarovniku, kokicah in brezplačni peni, starejši pa se bodo lahko pomerili v hitrostni menjavi gum z direktorjem. Od 19.00 do 24. ure pa bosta koncerta glasbene skupine Rebeka Dremelj z bendom in Folk Idoli.

Pol stoletja sodelovanja s Volkswagnom in Audijem je ena od pomembnejših obletnic v 129-letni obrtno podjetniški tradiciji družine Malgaj. Podjetje Malgaj danes zastopa blagovne znamke Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila, Škoda in servis za vozila Audi. Predhodnik podjetja Malgaj Obrtna delavnica Franca Malgaja je bila sploh prva avtomehanična delavnica na območju nekdanje Jugoslavije, ki ji je tovarna Audi pred 50 leti podelila status pooblaščenega servisa za vozila Audi.

Značke: prireditev, malgaj

Članki iz rubrike