klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

nu
nu
0 24.09.2017 12:54:32

Motivirala jih je NESRAMNA izjava varovanca Matjaža Keka

Grega Wernig
Rijeka se je morala na gostovanju v Koprivnici zadovoljiti s točko.

Nogometaši Rijeke so v 10. krogu hrvaškega prvenstva prvič remizirali, in sicer v Koprivnici, kjer so se z domačim Slavenom razšli z izidom 1:1. Gostje so v 58. minuti povedli z golom nekdanjega "farmaceuta" Heberja, 12 minut pozneje je končni izid postavil Antun Marković. To je bil sicer že šesti remi teh dveh ekip v zadnjih sedmih medsebojnih dvobojih.

"Glede na to, kakšne so naše želje, si ne bi smeli dovoliti še enega gola iz prekinitve," je bil nejevoljen Matjaž Kek. "A naposled bi ob priložnostih, ki smo jih imeli, tekmo vendarle morali rešiti v svojo korist. Z rezultatom kakopak ne morem biti zadovoljen," je pristavil mariborski strokovnjak.

Zato pa je bilo dovolj zadovoljstva v domačem taboru, trener Željko Kopić pa je razkril tudi prav poseben motivacijski prijem, ob pomoči katerega so se na spopad s prvaki pripravljali njegovi varovanci. Izkoristili so nesramno izjavo varovanca nekdanjega selektorja slovenske izbrane vrste po preizkušnji v prvi četrtini prvenstva na Rujevici, ki so jo gostitelji dobili z 2:0. "Takrat je eden od igralcev Rijeke dejal, da bi lahko glede na to, kakšna je naša organizacija v napadu, mirne duše igrali tudi s preluknjano žogo. Fantje so si to izjavo nalepili na tablo v slačilnici in se motivirali tudi na tak način. Nič nimam proti temu."

Članki iz rubrike