Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 21.12.2017 14:50:53

Nove podrobnosti VELIKE STAVNIŠKE AFERE: Med osumljenci je tudi nekdanji nogometaš Maribora!?

Pred dnevi je izbruhnila novica, da je slovenska policija v sodelovanju s hrvaško policijo in Europolom uspela razbiti mednarodno organizirano kriminalno združbo, vpleteno v korupcijo v športu in ilegalne stavnice.

Preiskava je bila uvedena marca 2017, ko je slovenska policija zaznala, da je organizirana kriminalna združba vzpostavila različne spletne strani, kot del ilegalne spletne platforme, namenjene plasiranju več milijonov evrov na manipulirane športne dogodke. Člani kriminalne združbe so osumljeni, da so manipulirali tekme v profesionalnih nogometnih ligah v Srbiji, Makedoniji in Češki Republiki. Na podlagi vnaprej dogovorjenih in osumljencem znanih izidov nogometnih tekem so osumljeni vplačali stave v Aziji, s pravilnimi napovedmi izida tekem pa so si zagotovili dobitke.

Med osumljenci, ki so jih sicer že izpustili iz pridržanja, naj bi bil po poročanju 24ur tudi nekdanji nogometaš Nafte Admir Suljić, ki je bil v tujini že stari znanec policije zaradi nezakonitih stavnic. Poleg Suljića je osumljen še en nogometaš, nekdanji vratar Dino Lalič, ki je bil stari znanec slovenskih prvoligašev, med drugim je nosil dres Maribora, Mure, Primorja, Triglava, Rudarja.

Značke: prirejanje, stava, mura, nafta

Članki iz rubrike