Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
1 22.05.2018 08:48:55

To je ROP! Navijači Liverpoola nekaj dni pred finalom lige prvakov besnijo! Razlog so ...

Reuters
V soboto bo v Kijevu odigran finale lige prvakov med Liverpoolom in Realom.

Tamkajšnji olimpijski stadion bo za to tekmo sprejel 63.000 gledalcev, jasno je, da bodo vsa mesta zasedena. Oziroma bi morala biti zasedena, saj je zanimanje ogromno, toda vprašanje je, če ne bo tu in tam zijala kakšna praznina.

Razlog za to so zasoljene cene vstopnic, ki so še ostale na voljo. V Liverpoolu so takoj razprodali svoj kontingent vstopnic, ki so jih dobili za srečanje, to je 16.626 dragocenih lističev. Zanimanje v mestu Beatlesov pa je nekajkrat večje in navijači iščejo načine, kako do vstopnic.


Tega se seveda zavedajo tudi tisti, ki vstopnice imajo in te zdaj ponujajo po astronomskih cenah. Pa ne le zasebni preprodajalci, ki ob vseh velikih tekmah izkoriščajo priložnost za zaslužek. To počnejo tudi legalna podjetja, ki so brez sramu "nabila" cene vstopnic.

Tako recimo ena od njih ponuja vstopnice, ki so bile v redni prodajo po 70 evrov, za 467 evrov v sektorju Reala in kar 1525 evrov v sektorju Liverpoola. Neka druga za vstopnico, ki je bila 160 evrov, zdaj želi desetkrat več. Pa to še ni vse. Vstopnica za sedež, ki je bila v redni prodaji 320 evrov, zdaj stane neverjetnih 16800 evrov.

Navijači Liverpoola besnijo, tudi v klubu izražajo nezadovoljstvo zaradi oderuških cen, ki pa ne veljajo le za vstopnice, saj so enormno poskočile tudi cene hotelskih storitev, najem zasebnih sob in stanovanj, enako je z letalskimi vozovnicami. Ja, šport je velik biznis, finale lige prvakov še posebej.

Članki iz rubrike