Nogomet: Matuidi v Juve, Schürrle bo izpustil začetek sezone

Blaise Matuidi se iz pariškega PSG seli za 20 milijonov evrov seli k italijanskemu prvaku Juventusu.

Objavljeno
16. avgust 2017 18.03
FBL-EURO-2016-FRIENDLY-NED-FRA
Matuidi za tri leta v Juventus

Francoski nogometaš Blaise Matuidi se iz PSG seli v italijanski Juventus. Matuidi naj bi danes s šestkratnimi italijanskimi prvaki podpisal triletno pogodbo, poročajo italijanski mediji. Parižani naj bi prejeli 20 milijonov evrov in dodatke.

Površni Guerreiro bo plačal 90.000 evrov

Nogometaš Borussie iz Dortmunda Raphael Guerreiro se je novembra lani s svojim vozilom znamke Porsche 911 Turbo v enem od križišč v Dortmundu zaletel v drugo vozilo. Portugalec nesreče ni uradno prijavil in se je odpeljal s kraja dogodka, potem ko je preveril, da se ni nihče od udeležencev poškodoval in je bilo vozilo po trku še vedno v voznem stanju. Ker je "pozabil" prijaviti nesrečo, bo moral v skladu z odločitvijo sodišča plačati 90.000 evrov, poroča STA.

Schürrle še ni pripravljen

Nemški nogometni reprezentant Andre Schürrle bo v novo sezono nemške bundeslige vstopil pozneje, kot je bilo načrtovano. Šestindvajsetletni napadalec je namreč staknil poškodbo stegenske mišice, zaradi česar še ni pripravljen zai igranje na prvih tekmah.

Stoke prodal Joseluja in pripeljal Jeseja

Angleški nogometni prvoligaš Stoke City si je do konca sezone od francoskega Paris Saint-Germaina sposodil španskega napadalca Jeseja, nekdaj igralca Reala Madrida. Stoke pa je zapustil še en španski napadalec Joselu, ki se je za šest milijonov evrov odškodnine preselil v Newcastle United.