Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 13.12.2017 12:27:35

NAVIJAŠKI TRANSPARENT LETA! Kaj imajo skupnega Handanović, njegov klub in TALE dih jemajoča LEPOTICA? (foto)

Resnično fantastičen prizor na pokalni tekmi Inter - Pordenone.

Milanski črno-modri so se v pokalnem tekmovanju pomerili s tretjeligašem Pordenonejem in se pošteno namučili. Slavili so šele po streljanju enajstmetrovk (izid v rednem delu in po podaljških je bil 0:0), obračun pa so spremljale številne fantastične domislice evforičnih 5000 gostujočih navijačev na kultnem San Siru. Med drugim so poudarjali, da gre za dvoboj dveh klubov, ki nikoli nista bila v drugi ligi, pri čemer Inter vanjo ni nikoli izpadel, Pordenone pa vanjo - jasno - ni nikoli napredoval. 

No, prav poseben status pa je pripadel enemu od transparentov, ki so ga izobesili resnično simpatični navijači. Kot lahko vidite iz priloženega s Samirju Handanoviću (na tej tekmi ni igral) in druščini dali nadvse prisrčno popotnico za nadaljevanje prvenstvene sezone. "Voi in A in lotta per la vetta, noi in C in lotta per Diletta," so zapisali, pri čemer ob tej briljantni domislici večina med vami verjetno potrebuje prevod in razlago.

"Vi v prvi ligi v boju za vrh, mi v tretji ligi v boju za Diletto," se v prevodu glasi zapis na transparentu leta. In zakaj se Pordenone v tretji ligi bori za Diletto? Gre za ultra slavno italijansko televizijsko voditeljico, ki je povsem obnorela našo zahodno soseščino (njene dih jemajoče fotografije najdete na tej povezavi) in ki vodi televizijsko oddajo, posvečeno italijanski drugi ligi. Jasno, če bi Pordenone prvič v zgodovini napredoval v drugo ligo, bi imel po novem opraviti prav s to lepotico.  

2eafd7e6-63e0-475d-96b3-93fc062c4cdf

Članki iz rubrike