mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 24.09.2018 14:52:18

Komedija o popotovanju očeta in sina z avtomobilom

Oče in sin na neslužbeni poti je film o popotovanju dveh močnih karakterjev, dveh igralcev in po vrhu še najbližnjih sorodnikov. To bo zagotovo komedija, ki nam bo dala še več kot samo smeh.

Ko svetovno znan igralec Atticus Smith (Jeremy Irons), ki trpi zaradi alkoholizma, utrpi srčni infarkt, je nato primoran potovati preko cele države, da bi bil prisoten na hčerini poroki. V to, zanj popolnoma neobičajno avanturo se spusti z odtujenim sinom, ki je pričal proti očetu na sodišču za ločitve. Dva popolnoma različna karakterja, oče na eni strani, s svojo odmevno kariero igralca in grobim šarmom ter pijančevanjem v nedogled.

Sin Adam (Jack Huston) na drugi strani je popolno nasprotje svojega očeta. Je zagovornik feminizma, poučuje ženske filmske študije in je popolnoma predan svojemu dekletu. Po tem, ko sta se njegova starša ločila, se je Adam zavestno odločil, da z očetom ne želi imeti nobenega opravka več. A usoda poskrbi, da se zgodi vse prej kot to. Pot z avtomobilom iz Los Angelesa v New York se na začetku zdi popolnoma nemogoče doživetje za oba, a dlje ko sta skupaj, več norih dogodivščin, kot se jima zgodi, bližje sta si in vse bolj ugotavljata, da si morda le nista tako zelo različna, kot se zdi na prvi pogled.



Jeremy Irons je s svojimi bogatimi izkušnjami doprinesel veliko humorja in sveže in unikatne šale. Jack Huston, ki ima bogato družinsko igralsko poreklo je prav tako odlična izbira za sina, ki mora biti moralen in hkrati vzbuja sočutje, saj je sin, ki ni bil deležen toliko očetove vzgoje in ljubezni, kot bi je želel. Zato je pot z avtomobilom, na katero si ne želita ne sin ne oče, še kako zelo potrebna za oba.

Oče in sin na neslužbeni poti je črna komedija o odnosu med očetom in sinom, ki od prvotnega očitnega popolnega nasprotja karakterjev preide do zaključka, da sta si veliko bolj podobna, kot sta si mislila. V kinih od četrtka, 20. septembra, v distribuciji 2i Filma.

Značke: film, kino

Članki iz rubrike