kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 21.01.2018 08:48:39

Saj je naš, ampak vseeno ... Takšne poteze v nogomet PREPROSTO NE SODIJO, Tim Matavž PODLO NOKAVTIRAL nasprotnika, nato pa ... (video)

Vitesse
Tim Matavž tokrat nase ni opozoril na dober način.

Ne samo Jan Oblak, rdeče bi moral na zadnji tekmi svojega kluba videti tudi Tim Matavž. Marsikdo bi rekel: ne samo rdeče, še za nekaj tekem bi ga morali odstraniti z zelenic. In tokrat se težko branimo; saj je naš, toda kar je storil Primorec, v šport resnično ne sodi. Nogometaš Vitesseja je na tekmi proti Heerenveenu, ki jo je njegov klub dobil z 1:0, namreč s komolcem nešportno in - zdi se - tudi nalašč silovito udaril tekmeca v obraz. Udarec je bil tako močan, da je Denzel Dumfries obležal na tleh, toda nato je sledilo nekaj neverjetnega.


Čeprav so udarec videli številni na stadionu in čeprav so ga ujele tudi televizijske kamere, je Slovenec ostal nekaznovan. Povsem nekaznovan. Ne samo, da ni bil izključen, kar bi moral biti, niti rumenega kartona ni prejel. A ni vrag, da bo njegova poteza vzeta pod drobnogled. In če bo v naslednjih dneh vseeno ostro kaznovan zaradi svojega dejanja, potem to ne bi smelo biti presenečenje. Pa še upravičeno bi bilo. Povsem upravičeno.

Če vam posnetka ne odpre, si ga oglejte s klikom tukaj.

Značke: tim-matavž, vitesse

Članki iz rubrike