mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 20.01.2018 21:20:30

Žalostna zgodba Ryana Giggsa: SRAMUJEM SE GA!

Reuters
Reprezentanco Walesa bo po novem vodil Ryan Giggs.

Nogometna zveza je z nekdanjim zvezdnikom Manchester Uniteda podpisala štiriletno pogodbo. Kmalu po sklenitvi dogovora pa se je oglasil Ryanov oče, ki nikakor ne more najti lepih besed za svojega sina.

Ne more mu oprostiti stvari iz preteklosti. Oče je šel celo tako daleč, da je dejal, da se svojega sina preprosto sramuje,

Glavni razlog za to je, da je imel Ryan ljubezensko afero z bratovo ženo Natasho. Slednja je bila z Ryanom celo noseča, a je splavila preden se je poročila z njegovim bratom. "Moral bi biti najbolj ponosen oče na svetu. Moral bi biti nepopisno vesel zaradi vsega, kar mu je uspelo, toda jaz se ga sramujem!" je dejal Ryanov oče.



To še ni bilo vse. "Niti njegovega imena ne morem izgovoriti, o njem govorim kot o nekdanjem nogometašu."

Ryanova afera z Natasho je v javnost prišla leta 2011. Leta 2014 pa se je razšel tudi s svojo ženo Stacey, s katero sta se uradno ločila novembra lani. Njegov oče Wilson pa je povedal, da Ryanu ni bilo niti malo žal za vse, kar je storil svoji družini. "Kot starejši brat bi moral mlajšemu varovati hrbet, ne pa, da ga je zabodel vanj. Na najhujši način ga je prevaral, poleg tega pa ni dovolj človeka, da bi se mu vsaj opravičil za vse skupaj."

Tudi po tem, ko je bil imenovan za valižanskega selektorja, je na njegov naslov prišlo kar nekaj obtožb zaradi tega, ker je v igralski karieri večkrat zavrnil igranje za reprezentanco. To sploh velja za prijateljske tekme. "Mislim, da to ni pošteno, ampak v nogometu ima vsak svoje mnenje. Tistim, ki menijo, da nisem dal vsega, lahko zatrdim, da sem naredil ravno to, kadar sem igral za reprezentanco in da bom to počel tudi v selektorski vlogi," je dejal Ryan Giggs, ki je dres izbrane vrste oblekel 64-krat in zabil 12 golov.

Članki iz rubrike