Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Torek,
13. 11. 2018,
20.03

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,53

1

Natisni članek

Daniel Correa

Torek, 13. 11. 2018, 20.03

5 let, 5 mesecev

Kot v filmu: nove grozljive podrobnosti umora brazilskega nogometaša

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,53

1

Daniel Correa | Foto Twitter

Foto: Twitter

V povezavi z okrutnim umorom perspektivnega brazilskega nogometaša Daniela Corree na dan prihajajo nove podrobnosti. Po pričevanju Eduarda, fanta, ki je bil na prizorišču dogodka in je še vedno eden od osumljencev, morilec 24-letnega nogometaša ni nameraval umoriti, pač pa ga le kastrirati.

Sportal Brazilski nogomet v šoku: nasilna smrt nogometaša, ki so ga klicali Daniel Messi

Pred 14 dnevi je Brazilijo pretresla novica o grozljivem umoru brazilskega nogometaša Daniela Corree, čigar razmesarjeno truplo z odrezanimi genitalijami in skoraj obglavljeno so našli na obrobju Curitibe.

Ubil naj bi ga znanec Edison Brittes Júnior, potem ko naj bi 24-letnega nogometaša našel v postelji s svojo ženo Cristino. "Ko sem potrkal na vrata, sem ga našel na svoji ženi. Kričala je na pomoč in naredil sem, kar bi moral vsak moški, da zaščiti svoje ljubljene," je za brazilsko televizijo dejal Bittes, ki je namignil, da je Correa na rojstnodnevni zabavi hčerke Allane Cristino celo posilil.

To je policija že zanikala. Nepotrjena zgodba celo pravi, da Correa sploh ni spal z ženo domnevnega morilca, pač pa se z njo le posmehljivo fotografiral, ko je ta mrtvo pijana ležala v postelji.

Fotografija, ki jo je Correa delil na WhatsAppu:

Šli so ga kastrirat, a Edison se ni držal načrta 

Brittes je Daniela, potem ko ga je našel v postelji, hudo pretepel, nato pa ga skupaj s pajdaši v prtljažniku odpeljal na samo, kjer so ga želeli kastrirati.

"Med vožnjo je Edison videl tudi fotografije, ki jih je Correa ponosno delil na družbenih omrežjih, in postal tako jezen, da mu je prerezal vrat. Po tem dejanju so se za svojo usodo ustrašil njegovi pomagači, ki v nadaljevanju niso več želeli sodelovati," je policiji priznal Eduardo, ki ga kljub temu čaka visoka zaporna kazen. Seveda ne taka kot Brittesa, ki se je v velikem navalu jeze spozabil in Correi vzel življenje.

Preberite še:

Sportal Grozljive podrobnosti umora nogometaša in fotografija, ki pove marsikaj
Ne spreglejte