Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

su
su
0 19.10.2018 23:40:20

To je IMPERIJ, ki ga prodaja Bojan Križaj. NOTRANJOST OSUPNE, zdaj živi v stanovanju (FOTO)

Ko je bil Bojan Križaj na vrhuncu svojih moči, je iz vseh zvočnikov donel napev: "Smučajmo vsi, Bojan in mi. Od Vitranca strmine, do bele Jahorine, smučajmo, smučajmo vsi!" Danes ima gospod, ki je svoj čas poosebljal slovensko alpsko smučanje, 61 let.

Po športni karieri poslovnež se je kakšnega posla lotil tudi napak, vseeno pa je zase in za svoje potomce zgradil imperij, kakršnih ni prav veliko na sončni strani Alp. Tole je njegova vila na posestvu med Tržičem in Podljubeljem, ki se ta hip prodaja za skoraj dva milijona evrov.

Nekdanji smučar, ki je v 12 sezonah (med letoma 1976 in 1988) osemkrat zmagal v svetovnem pokalu, 33-krat stal na stopničkah in osvojil en kristalni globus, od začetka leta z družino živi v stanovanju v prestolnici, svojo 'graščino' pa je postavil na trg.

Po koncu športne poti je kot nadomestilo od Elana prejel Mallyjevo vilo, to je nato odstopil občini Tržič, od nje pa pridobil nekdanjo Brozovo vilo, skupaj z 19.000 kvadratnih metrov velikim posestvom. Tam si je skozi leta uredil pravi imperij, ki ga zdaj prodaja.


Kot je zapisano na spletnih straneh, kjer se oglašuje nepremičnina, je v redko poseljenem delu Tržiča naprodaj sodobna vila z notranjim bazenom, sobo za fitnes, veliko sejno sobo, savno, vinsko kletjo, pomožnim 'športnim' objektom, teniškim igriščem, odbijališčem z golf zelenico ... Vila v skupni izmeri 711 m2 (klet 115,95 m2, pritličje 438,15 m2, nadstropje 156,95 m2), se nahaja 9 km stran od avstrijskega mejnega prehoda Ljubelj, 26 km od letališča Jožeta Pučnika, dobre 3 km od AC priključka ter 43 km od Ljubljane.

Hiša ima izredno velike prostore z visokimi stropi, kuhinjo, jedilnico in 'open space' dnevno sobo z velikimi panoramskimi okni. Poleg naštetega ima še 5 spalnic, 5 kopalnic, garderobne sobe, utility in garažo za dva avtomobila. Hiša je popolnoma opremljena in vseljiva takoj.

Bodoči lastnik bo svoje goste nastanil v ločeno locirani hiši za goste v skupni izmeri 250 m2.

Vilo in posestvo v tem trenutku ponujata dve agenciji, ena za 1,700.000 evrov, druga pa za 100 tisočakov višjo ceno.

Značke: bojan-križaj, vila

Članki iz rubrike