stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

gv
gv
30 19.07.2017 08:18:29

Liga Europa je zagotovljena! Ko boste videli naslednjega tekmeca Maribora ... (video)

Drago Wernig - TAKA
Pred Mariborom je še povratna tekma z Zrinjskim, nato pa sledi obračun, ki bi moral biti le formalnost. In liga Europa je zagotovljena ...

Že res, da mora Maribor najprej uspešno preskočiti prvo oviro v kvalifikacijah za ligo prvakov, a današnja povratna tekma v drugem krogu bi se morala v Ljudskem vrtu razplesti po pričakovanjih vijoličastih. Zmago iz Mostarja z 2:1 bi morali le še nadgraditi, nato pa sledi tretji krog, v katerem pa je že znan tekmec Maribora oziroma Zrinjskega, če bo prišlo do velikanskega presenečenja.

Žreb v tretjem krogu je slovensko obarvanemu paru namenil zmagovalca dvoboja Vikingur (Ferski otoki) - Hafnarfjordur (Islandija). V torkovem povratnem obračunu drugega kroga so slavili Islandci, ki so imeli pri tem kar nekaj težav. Prva tekma na Islandiji se je sicer končala z 1:1, Vikingurju je dobro kazalo tudi na povratni tekmi, vse dokler si ni eden od domačih nogometašev privoščil nespametno potezo, svoje pa je dodal še igralski vložek Kristjana Finnbogasona.

Gostje so uspešno izkoristili enajstmetrovko, domači pa do konca igrali brez izključenega Andreasa Olsena. Zmago z 2:0 je Hafnarfjordur potrdil z golom v 91. minuti, vrhunce dvoboja, ki to ravno niso, pa si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Značke: maribor, liga-prvakov

Članki iz rubrike