Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
19 21.09.2017 22:43:54

Dragić v Miamiju ne bo takoj začel s treningi. Zakaj? Odgovor Pata Rileyja vas bo NAVDUŠIL

Pat Riley
Reuters
Prvi človek Miamija bo Goranu Dragiću na začetku kondicijskih priprav namenil nekaj časa, v kar ga je Gogi prepričal v Istanbulu.

Pat Riley je bil po koncu EuroBasketa, ki ga je Gogi zaključil z naslovom evropskega prvaka in nazivom najkoristnejšega igralca turnirja, nad Goranom Dragićem navdušen. Med drugim se je spomnil tudi trenutka, ko ga je pripeljal na Florido, da je okrepil ekipo Erika Spoelstre. »Ko smo se odločili, da ga pripeljemo v klub in se zato odrekli dvema izboroma v prvem krogu nabora, smo vedeli, da bomo dobili odličnega in tekmovalnega branilca ter odlično osebo. Od takrat je dokazal, da je vse našteto. Če pogledamo številke, ima za seboj All-Star sezono. S Slovenijo pa je na evropskem prvenstvu postal prvak in tudi najkoristnejši igralec. V finalu je v treh četrtinah zbral 35 točk,« je bil za Sun Sentinel poln hvale Riley.

Čeprav je Goran Dragić na novinarski konferenci po vrnitvi v domovino dejal, da je iz Miamija dobil SMS sporočilo, da ga danes čakajo kondicijski testi, se to naposled ni uresničilo. Dragić je dobil prosto, Riley pa je pojasnil, zakaj: »Všeč mi je bila njegova poza Hulka, ki jo je pokazal, zato mu danes ni bilo treba opraviti kondicijskega testa. Preprosto ponosen sem nanj, ponosen sem, da ga imamo. Je igralec na katerega se lahko Spo (trener Erik Spoelstra, op. a.) zelo zanese.«

Riley je za konec povedal, da bo Dragić s pripravami opravil po prirejenem programu, pri čemer ne vidi nobenega problema. »Spo je o tem že govoril s svojim strokovnim štabom in Goranom. Ne dvomim, da bodo njegovi soigralci razumeli, da je zaradi tega, kar je delal v zadnjih dveh mesecih, dobro pripravljen, a da zdaj potrebuje počitek. Celo poletje je trdo delal in ne želimo si, da bi se poškodoval. Je v odlični kondiciji in komaj že čakam, da ga znova vidim,« je zaključil lastnik petih (trenerskih) šampionskih prstanov v ligi NBA.

Članki iz rubrike