Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 24.09.2018 15:13:26

SRCE PARAJOČE! Takole je Mohamed Salah spravil do joka očeta in sina (VIDEO)

To so trenutki v športu, ki presežejo vse. So pomembnejši od zadetkov, zmag, poškodb, porazov, in tega se Mohamed Salah zelo dobro zaveda.

Egipčanski zvezdnik Liverpoola je po vrhunski prejšnji sezoni postal ljubljenec navijačev. V dresu angleškega velikana je sezono končal z 52 tekmami in 44 zadetkov. V Egiptu ga naravnost obožujejo, dobro je seveda zapisan tudi na Otoku. Kjerkoli se pojavi s svojo preprostostjo in prijaznostjo pleni pozornost.

salah 1


Tudi po tekmi s Southamptonom na Anfieldu, ki so jo redsi dobili s 3:0, je bil Salah v središču pozornosti. Ko je po tekmi zapuščal zelenico, je na poti v slačilnico na tribuni opazil dečka, ki je v roki držal plakat s prošnjo po dresu. Seveda je takoj krenil k tribuni, ko je začel slačiti dres, pa so ljudje ponoreli. Vendar Egipčan je hitro umiril situacijo in s prstom pokazal na dečka, češ ta dres podarjam prav njemu.

Po tej gesti je deček zajokal, vse skupaj pa je posnel njegov oče in video posnetek tudi objavil na družbenem omrežju. Ob tem je Salahu tudi sporočil: "Ne morem se vam dovolj zahvaliti. Mojega fanta ste pripravili do joka ... in tudi mene. To so trenutki v življenju, ki so vredni tako zelo, da tega ne morem razložiti. To je bil dan, ki ga moj sin Lewis ne bo nikoli pozabil."

Članki iz rubrike