Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
6 23.05.2018 17:53:23

TOLE SKANDIRANJE VIOL prinaša pretres v Mariboru!? Noro ZAPOREDJE, neverjeten POZIV!

Grega Wernig
Tekma v Celju je prinesla tudi zelo odmevno dogajanje na tribunah.

Ko je bilo že jasno, da je Maribor Celjane premagal in da bo o naslovu slovenskega prvaka odločal zadnji krog, so se Viole odločile, da bodo klubu, njegovemu vodstvu in celotni Sloveniji namenile prav posebno sporočilo. Veliko vprašanje je bilo, kaj si mislijo po izgubljenem derbiju, hkrati pa se je marsikdo tudi spraševal, kakšen je položaj najzvestejših navijačev okrog nespornih razprtij, do katerih je v zadnjem obdobju prišlo v klubu. 

Zdaj je vse jasno. "Milanič Darko," se je najprej razlegalo po celjskem stadionu. Znano je, da Viole trenerju skandirajo zelo redko, tokrat pa so ga podprle tako v luči derbija kot v luči prihodnosti. Toda njihovo sporočilo je bilo bolj kompleksno, kajti znano je, da je Milanič trenutno v sporu s športnim direktorjem Zlatkom Zahovićem. Skandiranje njegovega imena in priimka je bilo na vrsti naslednje, sporočilo pa jasno: poziv k pobotanju in enotnosti. 

To pa še ni vse. Naslednji je bil na vrsti sekretar kluba Uroš Jurišič, za katerega se po kuloarjih govori, da po zadnji aferi prav tako ni v najboljših odnosih z Zahovićem. Skandiranje njegovega imela je seveda izjemno redko, morda ga sploh še nikoli ni bilo. In ko je temu sledilo še ime Bojan Ban, torej ime direktorja kluba, so bile stvari dokončno jasne. Viole hočejo, da ne glede na razplet prvenstva celotno vodstvo kluba ostane natanko tako, kot je bilo v vseh teh tako zelo uspešnih letih.  

Članki iz rubrike