Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

bu
bu
0 21.03.2018 14:40:38

Mayweather ŠOKIRAL s svojimi načrti VSTOPA V NOGOMET! In ne le to, SENZACIJA je tisto drugo!

Boksarski zvezdnik Floyd Mayweather Jr. razmišlja o nakupu angleškega prvoligaša. Danarja za kaj takšnega ima več kot dovolj.

Enainštiridesetletni boksar se lahko pohvali s 50 dvoboji brez poraza. Zdaj se celo pripravlja na obračun v mešanih borilnih veščinah s Conorjem McGregorjem. Obenem razmišlja še o poslovnih potezah. Nedavno je dejal, da se zanima za nakup angleškega nogometnega kluba Newcastla.

Mayweather je v karieri le od nagrad zaslužil približno 800 milijonov dolarjev, z drugimi prihodki (predvsem od televizijskih pravic) pa celo blizu milijarde in 700 milijonov dolarjev. Ni naključje, da ga poznamo po vzdevku The Money (denar), navsezadnje stalno poudarja in z objavami na družbenih omrežjih dokazuje, da denar preprosto obožuje.


Kam bi bogati boksar z vsem tem denarjem, ko pa že vse ima - prestižne vile, avtomobile, letala ... Po novem naj bi postal celo lastnik nogometnega kluba. Lastnik angleškega Newcastla Mike Ashley namreč že nekaj časa želi prodati večinski del kluba, po zadnjih ocenah je ta vreden 600 milijonov dolarjev. Za Mayweatherja takšen znesek seveda ne predstavlja nikakršne težave.

"Rad imam Newcastle. Rad imam šport in vedno sem odprt za novi posel. Ampak, jaz investiram denar z glavo, ne pa s srcem," je dejal Mayweather in nadaljeval: "Če vas v poslu vodi srce, je to najhitrejši način, da izgubite denar. Iskreno, nogomet ni moja igra, ampak imam zelo dobre veze po vsem svetu. Če mi nekdo predstavi dober poslovni načrt, sem pripravljen vložiti denar tudi v nogometni klub."

Mayweather spremlja Newcastle, tudi pozna to ekipo. "Že leta se mučijo, izpadali so iz premier lige in se nakako vrnili med najboljše. Njihova usoda je v tem trenutku boj za obstanek." Potem je šokiral, postregel s senzacijo. Seveda, v primeru, če res postane večinski lastnik kluba. "S Cristianom Ronaldom sva že dalj časa prijatelja. Morda bi ga lahko nagovoril, da bi kariero zaključil v Newcastlu," je svoje skrite načrte razkril gospod 'Denar'. Težko verjetno, vendar počakajmo ...

Članki iz rubrike