ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 18.07.2017 10:44:41

Hahaha, kakšna zmeda. Sodnik predlagal Mourinhu, da igralca zamenja in ker tega ni storil ... (video)

Reuters
Še milo je rečeno, da so se na prijateljski oziroma pripravljalni tekmi med Real Salt Lakeom in Manchester Unitedom dogajale čudne stvari.

Prvi zadetek Romela Lukaka ob številnih kritikah so še najmanj čudne. Več težav z razumevanjem dogajanja je ob rdečem kartonu Antonia Valencie. 

V 66. minuti je namreč Ekvadorec v dresu rdečih vragov nespametno zrušil Sebastiana Sauceda. Prekršek je bil očiten, nekje na meji za rdeč karton, a sodnik Allen Chapman je dal vsem vpletenim še eno možnost, zato se je vse skupaj zavleklo dobro minuto in pol.

Najprej se je pogovoril z Valencio, potem pa je odhitel do Mourinha (to sicer ni vidno na posnetku), še njemu nekaj dejal, potem pa odhitel do Ekvadorca in mu pokazal rdeč karton. 

Kuriozna situacija, o kateri je spregovoril tudi Mourinho po tekmi. In čudaštvu ni bilo videti konca. 

"Do zamude je prišlo, ker me je sodnik prosil, naj zamenjam Valencio. Ampak tega nisem hotel, ker se nisem strinjal z rdečim kartonom, ki bi mu sicer pokazal," je za Mirror po tekmi dejal Portugalec na klopi rdečih vragov.

"Saucedo, mislim, da je tako ime fantu, je bil v drugem polčasu zelo agresiven. To se potem pač zgodi. Nekatera druga posredovanja so bila prav tako nevarna."

"To so mladi fantje, ki pokažejo preveč entuziazma, ko igrajo proti Manchester Unitedu. Gre za prijateljsko tekmo in takšna mora biti mentaliteta."

"Ampak glejte, gre za pripravljalno obdobje, tako da ni problema. Za nas je dobro, da izkusimo igranje z igralcem manj," je še v svojem slogu zaključil Mourinho, ki se je z moštvom veselil zmage z 2:1, za katero sta zadela Henrih Mhitarjan in Romelu Lukaku.

Članki iz rubrike