favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 27.07.2017 08:19:22

Conte razkril, v katerega napadalca je zagledan! Vendar, kaj, ko je tako preklemansko drag

Reuters
Chelsea po nakupu Alvara Morate za 65 milijonov evrov pravzaprav ne potrebuje še enega vrhunskega napadalca, je pa trener Antonio Conte priznal, za koga bi se odločil, če bi lahko prosto izbiral na trgu.

Italijan je velik oboževalec Harryja Kana, napadalca mestnega tekmeca Tottenhama, ki bo prav jutri dopolnil 24 let. "Če bi zdaj kupoval napadalca in bi lahko brez omejitev izbral kateregakoli, bi bilo brez dvoma Kane," je dejal Conte in pojasnil te odločne besede: "Za mene je Kane eden najboljših napadalcev na svetu. Gre za psihično izjemno močnega igralca, tako z žogo v nogah, kot tudi brez nje. Bori se, močan je v skoku, zanj je značilno odlično gibanje v levo in desno."

kane
Reuters


Vendar, kaj ko je danes cena Kana več kot 110 milijonov evrov. "Vsaj toliko, verjetno še precej več," je pristavil nekdanji italijanski selektor in med drugim tudi strateg Juventusa.

Mimogrede, pred enim mesecem se je predsednik Tottanhama Daniel Levy zelo odločno odzval na "stegovanje prstov" Joseja Mourinha, trenerja Manchestra Uniteda: "Če so rdeči vragi resni, bodo morali pogajanja začeti pri 220 miljonih evrov."

Kane je bil v minuli sezoni z 29 zadetki še drugič zapored najboljši strelec angleške Premier lige in je tako zaprl usta še zadnjim dvomljivcem.

Conte je skušal v Chelsea pripeljati tudi branilca Tottenhama Kyla Walkerja, potem pa je ta za 58 milijonov evrov odšel v Manchester City.

Italijanski strateg je v Singapurju, kjer so angleški aktualni prvaki na azijski turneji, še razlagal, kako skuša Londončanom vcepiti novo identiteto in v tem pogledu želi še vsaj tri nove igralce.

Vodstvo Chelseaja želi, da bi ekipa igrala še privlačnejši nogomet. "Želim, da bi imei prepoznavno igro, to od mene pričakujejo tudi moji delodajalci. Želja je, bi moja ekipa igrala dober in predvsem gledljiv nogomet. To je zelo pomembno, je pa na drugi strani treba tudi zmagovati. Fantastično je, če uživaš v igri ekipe, ki na koncu tudi zmaga," je še dejal Conte.

Članki iz rubrike