Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zmagovalec Evrovizije dočakal presaditev srca

11. 12. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
ESC 2017 - Prvi predizbor: 2

Salvador Sobral foto: Profimedia

Za glasbenikom je težka operacija, pred njim pa še težje okrevanje.

Na letošnjem izboru za pesem Evrovizije je portugalski glasbenik Salvador Sobral prepričal s svojim neverjetnim glasom in interpretacijo pesmi. Največ pozornosti pa je požel tudi zaradi težke bolezni, zaradi katere se je izbora udeležil z nekaj dnevno zamudo, na vajah pa ga je nadomestila njegova sestra.

Salvador pa svoje zmage ni pretirano proslavljal, saj se je njegovo stanje kmalu poslabšalo. Septembra je sporočil, da se do nadaljnjega umika z glasbenih odrov, na darovalca srca pa je čakal več mesecev. 

Salvador Sobral foto: Profimedia

Zdaj pa naj bi pevec končno dočakal tisto, kar je tako dolgo pričakoval. Zdravniki so v Lizboni po poročanju tujih medijev že opravili presaditev srca. Kirurgi v bolnišnici Santa Cruz v Lizboni, kjer je potekala operacija, so sporočili, da se 27-letni pevec po prestani operaciji počuti dobro. Okrevanje bo dolgo, vendar če bo šlo vse po načrtih, bo Sobral lahko imel povsem normalno življenje, je povedal tamkajšnji kirurg Miguel Abecasis.

Pevčeva ekipa se je vsem, ki so izrazili skrb, zahvalila v kratkem sporočilu na facebooku, ob tem pa so poudarili, da je pred Salvadorjem kar nekaj počitka in da bodo v naslednjih dneh podali več informacij. 

prejšnji članek
Katja o spletkah, ki jih vodijo neznanci
Resničnostni šovi
Katja o spletkah, ki jih vodijo neznanci
naslednji članek
Marko Potrč pokazal delček svojega doma
Življenjski slog
Marko Potrč pokazal delček svojega doma
#nasazenazenska
nasazenazenska