Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

sta
sta
1 20.01.2018 08:15:11

Goran Dragić je ODGOVORNE spomnil na NEIZPOLNJENO OBLJUBO: Definitivno si ZASLUŽIMO NAGRADO!

Profimedia
Verjetno si marsikateri ljubitelj košarke misli, da bi si Goran Dragić zaslužil nastop na tekmi vseh zvezd lige NBA.

Vendar pa kapetana slovenske izbrane vrste sredi februarja ne bo na prireditvi v Los Angelesu. A priljubljeni Gogi pravi, da mu bo kratek premor pred drugim delom sezone koristil, da si napolni baterije, hkrati pa se zelo veseli dopusta z družino.

Dragić je povedal, da sta izbrani že dve destinaciji za dopust, ampak glavno besedo pri izboru bo imela žena Maja. "Definitivno gremo na morje," je po porazu z Brooklynom razkril nepogrešljivi člen Miamija. Na vprašanje, ali v Miamiju nima dovolj morja, pa je odgovoril, da gredo nekam, kjer je bolj mirno in ni aligatorjev. "Gremo tja, kjer lahko malo plavamo."

Čeprav je bil zaradi odlične igre v letošnji sezoni vedno nekje na robu izbora za nastop na all star vikendu, pa se Dragić s svojim nenastopom nikakor ne obremenjuje. "Vesel bi bil, če bi bil izbran, ampak mislim, da moje telo bolj potrebuje počitek, kot pa še eno tekmo."

Tekmo v Brooklynu je imel Miami vse do končnice v svojih rokah, a so domači na koncu prišli do izenačenja, vodstva in zmage s 101:95. "Naša obramba ni bila dobra. Prvo četrtino so igrali z visokim centrom in smo to lažje branili, drugi polčas pa niso imeli klasičnega centra, ampak centre, ki mečejo za tri točke, in s tem smo imeli težave," je dejal Dragić in priznal, da imajo vedno težave z Brooklynom.

"Nekako nam ne ustreza. Brooklyn je dobra ekipa, česar mogoče njihov rezultat ne kaže, a z njim imamo vedno težave," je povedal Dragić, ki sicer meni, da Miami letos igra odlično.

"Zdaj smo nekako ujeli pravi ritem. Za nami je težka tekma, jutri je na vrsti že naslednja in moramo si odpočiti ter poskusiti zmagati. V srečanje ne smeš iti, da si boljši od ostalih. To moraš pokazati na igrišču," je še povedal Dragić, ki je bil nad porazom razočaran, toda meni, da bo šla ekipa prek tega, njemu osebno pa bo premor v času all star vikenda dobro del, da si odpočije in napolni baterije za drugi del sezone.

Dragić se je v ZDA vrnil neposredno po slavju Slovenije na EuroBasketu, igralci pa še vedno čakajo na kakšen konkretnejši izraz hvaležnosti domovine, ki so jo več kot uspešno zastopali na evropskem odru.

"Definitivno si zaslužimo neko nagrado, ampak do tega še ni prišlo. Kot sem že dejal, imam veliko obveznosti v Ameriki in nekako smo to predali Sašu Zagorcu, ki je zdaj naš kapetan glede teh stvari. Na Košarkarski zvezi Slovenije so nam dali zagotovila, da se bo vse rešilo, bomo videli," je zaključil Dragić.

goran dragic
Profimedia

Članki iz rubrike