andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
0 23.04.2018 10:35:39

Izjemno, preprosto NEVERJETNO! 16-letnica na svoji šele četrti tekmi v prvi slovenski ligi zabila ŠTIRI GOLE in za hat-trick potrebovala - ŠTIRI MINUTE!

www.znkpomurje.com
Neverjetna predstava članice ŽNK Pomurje.

Kakšna zgodba prihaja iz slovenske ženske nogometne lige! V 16. krogu sta se pomerila kluba ŽNK Pomurje in ŽNK Cerklje, Pomurke so slavile izdatno zmago. Bilo je kar 9:0, naravnost blestela pa je najstnica, ki je odigrala šele svojo četrto tekmo v prvi ženski ligi. Luana Zajmi šteje komaj šestnajst let, toda mladost zanjo ni bila ovira, da ne bi postregla s čisto pravo simultanko. Zabila je namreč kar - pozor - štiri gole!

Toda še bolj je osupljiv podatek, da je za hat-trick potrebovala vsega štiri minute! Da, prav ste prebrali - štiri minute! Njen šov se je začel v 61. minuti, ko je zadela za 5:0, potem je v polno merila še v 63. in 65. minuti. Neverjetno, a resnično. Ali tudi: zvezda je očitno rojena ...



"Zadetka sem si želela že vse od prvega nastopa v dresu članske ekipe. Občutki so odlični, upam, da bo zadetkov še več. Se pa moram za to zahvaliti tudi ekipi, saj mi brez soigralk ne bi uspelo," je za klubsko spletno stran po tekmi povedala mlada junakinja.

Ob tem velja dodati, da se v ženski ligi bije neverjeten boj za naslov prvakinj. Dva kroga pred koncem Pomurje vodi, a ima enako točk kot Radomlje in vsega eno več kot Olimpija. Ob tem je ključen dodatek, da so Radomljanke in Ljubljančanke odigrale po tekmo manj. Zaključek sezone bo torej naravnost peklenski.

Članki iz rubrike