reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 19.06.2018 11:37:43

ZASKRBLJENI angleški navijači: Zakaj Trippier ni PROSLAVLJAL KANOVEGA zmagovitega zadetka?! (foto + video)

Reuters
Nekateri navijači na Otoku so ogorčeni, ker Kieran Trippier ni proslavljal zmagovitega zadetka s Harryjem Kanom. Sprašujejo se, kaj se je zgodilo v reprezentanci, so mogoče načeti odnosi med igralci?

Angleži so sinoči z zadetkom Harryja Kana v 91. minuti strli odpor Tunizije in svojo otvoritveno tekmo na mundialu končali z zmago z 2:1. Mož odločitve je bil kapetan Harry Kane, ki je zabil oba angleška gola.

Pri drugem pa so navijači opazili, da se Kieran Trippier ni veselil skupaj z vsemi ostalimi soigralci, ki so skočili na strelca. Bil je celo daleč stran od njih.

Zanimivo je, da smo nekaj zelo podobnega videli že v dvoboju Španije in Portugalske, ko so se vsi portugalski igralci objemali s Cristianom Ronaldom, ki je z mojstrsko izvedenim prostim strelom izid izenačil na 3:3. Vsi, razen enega, Jose Fonte se jim ni pridružil, z razdalje je spremljal veselje soigralcev. Posnetek si lahko ogledate TUKAJ.

portugalci
vszi
Za to obstaja zelo tehten razlog, pri slavju zunaj meja igrišča se mora en igralec 'žrtvovati' in nujno ostati znotraj meja igrišča, saj tako nasprotnik ne more tekme nadaljevati srečanja s sredine igrišča. Strah navijačev, da stvari v reprezentanci niso take kot bi morale biti, je tako povsem odveč. Za 'nenavadne' dogodke so preprosto kriva nogometna pravila ...

Članki iz rubrike