atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prvič po nesreči se je na družbenem omrežju oglasil Tony Cetinski

6. 11. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
Tony Cetinski

Tony Cetinski foto: Arhiv Zvezde

V petek je bil priljubljeni hrvaški pevec udeležen v prometni nesreči, v kateri je povozil na pločniku ležečega moškega. Le-ta je bil mrtev, ne vedno pa še, ali je za smrt kriva sama nesreča.

Tudi v Sloveniji zelo priljubljeni pevec Tony Cetinski, 18. decembra bi moral imeti veliki koncert na Gospodarskem razstavišču, a je za zdaj vse koncerte odpovedal, pravi, da ni kriv in da je pripeljal zelo pazljivo. Kaj drugega je na ozkih rovinjskih ulicah že zelo težko. Kaj več pa bodo pokazale nadaljnje policijske preiskave. Danes pa se je pevec tudi prvič oglasil na družbenem omrežju facebook, kjer je njegova ekipa pod fotografijo zapisala:

"Kako, zakaj in kaj napisati ali reči v takšnem trenutku? Kako pomagati enemu nesrečnemu človeku, sokrajanu in bratu v situacije, ko bi najraje zavrtel čas nazaj ali si zaželel, da se prebudim iz te nočne more. Hvala vsem razumevajočim in dobrim ljudem na podpori v teh trenutkih, ampak verjemite mi, da v resnici ni važno, kako se trenutno počutim jaz, ker me nič tako ali tako ne more potolažiti. Da o  besedah podpore za družino preminulega in vsem, ki so ga poznali, niti ne govorim. Tolažbo bo težko najti, bolečina pa je velika. Moje misli in molitve so namenjene njemu in njegovim bližnjim, tako pa bo, dokler bom živ. Najbolj globoka in iskrena sočutnost družini preminulega in vsem, ki so ga poznali. Velika bolečina bo za vedno ostala," je zapisal Cetinski. 

Osebe, ki opravljajo z njegovim uradnim facebook profilu so še zapisali: "Tony seveda ni na facebooku, ampak to so njegove besede. Nima niti moči niti zmožnosti mobilnega ali kakršnegakoli drugačnega komuniciranja."


Kaj se je v petek popoldne dogajalo, preverite TUKAJ!

prejšnji članek
Trump pri japonskem cesarju zgubil živce
Svet slavnih
Trump pri japonskem cesarju zgubil živce
naslednji članek
Smrt v družini priljubljenega televizijskega voditelja
Svet slavnih
Smrt v družini priljubljenega televizijskega voditelja