Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ru
ru
77 17.01.2018 11:27:56

TISELJ udaril po ... VUJOVIĆU! Tiho je bil, ko je njegov klub s SODNIKI masakriral slovensko ekipo! Njegove izjave so ...

Tone Tiselj je dogajanje na evropskem prvenstvu obrnil tudi nekoliko drugače.

Kot gost studia POP TV je za to televizijo spregovoril o slabem sojenju v Zagrebu, o odločitvah na škodo slovenske reprezentance, a tudi o reakcijah selektorja Veselina Vujovića, ki je vodilne može evropskega rokometa med drugim označil za debile. In ravno pri tem je Tiselj nastopil precej drugače kot večina slovenskih strokovnjakov in javnosti, med drugim je tudi spomnil na tekme, na katerih je bil Vujović na drugi strani. 

"Ko je selektor Vujović vodil Zagreb in so sodniki na dveh tekmah masakrirali Celje, masakrirali slovensko ekipo, ni dejal ničesar, kaj šele da bi se postavil na stran Celjanov. V rokometu se take stvari na žalost pač dogajajo, enkrat si na eni in drugič na drugi strani.  Njegove zdajšnje izjave slovenskim fantom, slovenski ekipi in slovenski prihodnosti. Predvsem izjava o debilih, ki vodijo rokomet, ni ustrezna in škoduje našemu rokometu," je dejal za POP TV.

In šel naprej, ko je spregovoril še o tem, da ravno zaradi takega obnašanja Vujović v trenerskem poklicu ne doseže toliko, kot bi lahko. "Vsaka čast za borbenost, vsaka čast za vse, toda izjave so tiste, ki Vujovića zavirajo. Zaradi njih kot trener ne more dobiti resnega kluba ali velike reprezentance. Te izjave so problematične in to mora popraviti, če želi biti zares največji strokovnjak, kar bi mogoče lahko bil," je poudaril Tiselj, dobitnik srebrne medalje na evropskem prvenstvu leta 2004.  

Članki iz rubrike