kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

gl
gl
5 17.01.2018 10:17:02

EDINSTVENI VUJOVIĆ: Nimajo JAJC, da bi me kaznovali! Se pa vidi, da NISEM CHUCK NORRIS. Zakaj ne? Preprosto ...

Dan po eni od najbolj dramatičnih tekem na evropskih prvenstvih, ko je bila Slovenija opeharjena za zmago nad Nemčijo, so iz ust Veselina Vujovića kar bruhale ostre besede.

Te so bile seveda namenjene obema litovskim sodnikoma na tekmi z Nemčijo in tudi celotni evropski rokometni zvezi, ki je dovolila takšen cirkus, takšno krajo pri belem dnevu.

"Ne poznam mračnih sil, ne vem, kaj je v njihovih glavah in kakšne so njihove ideje. Vem samo, da to, kar velja v rokometu, ne velja v nobenem drugem športu. Rokomet je edini šport na svetu, kjer so s črno krpo prekrili zaslon, ko sta sodnika gledala posnetek. Zakaj se to prekriva? Zakaj svet tega ne bi smel videti? Kaj skrivajo, da tega ne sme videti nihče? Čakala sta na navodila. V ušesih sta imela slušalke in nekdo jima je moral reči, kaj naj zapiskata. Ker onadva nista sposobna oceniti. Če bi bila in bi poznala pravila, bi videla, kaj se je zgodilo. Bila sta dva delegata, dva sodnika, pa še nadzornik in niti eden od njih ni poznal pravil. Predstavljajte si to! Namesto da bi jih vse poslali s prvenstva, grozi kazen Blagotinšku, Vujoviću in zvezi Slovenije," je ironično poudaril Vuja, ki se ne boji, da bi ga zaradi vseh težkih besed, pa tudi 'izleta' v gol Slovenije, doletela kakšna kazen.

"Če bi imeli jajca, bi me kaznovali. Ampak jih nimajo. Ne bi bil prvič kaznovan, 25 let sem že priča njihovim neumnostim. To sem povedal gospodu Wiedererju (predsedniku EHF, op. p.), ki mi je rekel, da lahko o tem govorimo kasneje. Odgovoril sem mu, da ne moremo in da z njim ne bom govoril. Da sem se postavil v gol? To si zasluži kazen! Mislite, da je to kdo zapisal v zapisnik? Ni, ker bi se potem zgodil kolaps. Ljudje v dvorani in vsi, ki menijo, da sem borec ali Chuck Norris … Nisem niti borec niti Chuck Norris. Zakaj ne? Preprosto. Nisem Chuck Norris, ker me lahko premaga en navaden sodniški par," se je slikovito izrazil zelo jezni slovenski selektor

Članki iz rubrike