Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
0 18.06.2018 13:00:21

Tretja edicija Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana ponovno navdušila

V četrtek je skoraj 1.400 zaposlenih vsevprek Slovenije nestrpno pogledovalo na uro in s tem konec uradne delovnega dne. Vedeli so namreč, da jih popoldan in zvečer čaka nepozabno druženje s sodelavci v parku in hali Tivoli. Dogodek Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana je že tretjič zapovrstjo upravičil sloves najboljšega in največjega »teambuilding« dogodka v naši deželi.

Športni dogodek – tekli so v štafeti (3 x 3,5 kilometra) ali hodili 3,5 km - povezuje sodelavce različnih poslovnih okolij in tkuje tudi številna nova poznanstva. Letos je število udeležencev naraslo na več kot 1.400. Na prizorišču teka in nordijske hoje v parku Tivoli je že dve uri pred štartom mrgolelo sovpadajočih majic, ki so jasno sporočale, katero delovno okolje zastopajo.

Kljub temu, da namen dogodka ni tekmovalne narave, ampak je usmerjen v druženje in mreženje, so se štafetne tekaške trojke na štartu zagnale kot za stavo. Le oni vedo, ali jih je gnala zdrava tekmovalnost med sodelavci, internimi oddelki in ekipami, šaljiva premoč nad konkurenco ali veselje do teka ter navdušenje nad energijo, ki je vladala na prizorišču.

Prvi tekači trojk v boksu pripravljeni na štart
Prvi tekači trojk v boksu pripravljeni na štart

Med udeleženci teka so bili številni predstavniki medijskih hiš, trgovskih podjetij, bank, zavarovalnic, IT podjetij, odvetniških pisarn in številni drugi. Manj fizično pripravljenim je razgibana proga predstavljala izziv in so se raje udeležili nordijske hoje, tisti bolje pripravljeni pa so tivolsko traso zlahka premagali.

Odlično vzdušje se je nadaljevalo in stopnjevalo do vrelišča v hali Tivoli. Po tem, ko so se okrepčali z jedmi Kulinarične hiše Jezeršek in razglasili rezultate najboljših trojk v ženski, moški in mešani kategoriji, je odru zavladal Magnifico. Ne le z glasbo. Balkanski šarlatan je navdušil s svojo direktnostjo, sproščenostjo in lucidnim humorjem.

Galerija
Značke: merkur, ljubljana, run

Članki iz rubrike