Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 6. 2016,
10.58

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Union

Ponedeljek, 20. 6. 2016, 10.58

6 let, 6 mesecev

''Živjo, v živo'' oglasi, ki v živo nazdravljajo življenju in zabavi

Oglasno sporočilo

Foto: Union

Pivovarna Union je z oglaševalsko kampanjo "Živjo, življenje" navdušila javnost, zdaj pa nas bo poskusila navdušiti še z inovativnim prevzemom citylightov.

Na Slovenski cesti, ob postajališču Pošta, bo pet mladih skupin ob izbranih dnevih s citylighta z improvizacijo opevalo mimoidoče in se borilo za svoje mesto pod žarometi. IMPERIJ, SUNSHINE & THE LOUD CLOUDS, MRFY, MAMA REKLA in DANDALION CHILDREN so skupine, ki se kalijo na naših in tujih odrih z avtorskimi skladbami in priredbami nam že znanih hitov. Tokrat jih čaka pravi glasbeni zalogaj, saj bodo poleg igranja svoje glasbe na samem mestu sproti pesnili še besedila o mimoidočih.

Ta enkratni in inovativni pristop k uporabi citylightov nam bo tokrat ponudil zabavo in popestril junijske popoldneve v središču Ljubljane. Prenos celotnega dogajanja bo potekal še na treh citylightih na Slovenski cesti in na spletni strani Pivovarne Union. Ob vsakem prenosu v živo bodo mimoidoče in tiste, ki bodo skupine podpirali, čakala posebna presenečenja, zato se vam zagotovo splača priti mimo ali oddati glas podpore na spletu. Bandi bodo veseli tudi všečkov in deljenja svojih nastopov na družbenih omrežjih.

Konec akcije bo zmagovalno skupino postavil v živo pred vso Slovenijo v prvem oglasu z živo glasbo, in sicer 5. 7. 2016 ob 19.40 na POP TV. Z neposrednim prenosom iz Pivnice Union, kjer pričakujemo veliko spodbujajočih obiskovalcev, se bo skupina vklopila v oglasni blok in v živo odigrala glasbo za oglas "Kralj Matjaž" Pivovarne Union.

Več na: www.union.si/vzivo

Ne spreglejte