favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 17.10.2018 11:52:24

SE GA SPOMNITE? Včeraj zjutraj je tekel čez avtocesto, V HUDO NESREČO vpleten tudi slovenski avto

Profimedia
Sedemindvajsetletni Ante Firić je bil v skupini splitskih huliganov, ki so lani decembra povzročili incident na srbskem derbiju med Partizanom in Crveno zvezdo. Danes ga ni več z nami.

S Firićem se je usoda kruto poigrala. Pravzaprav jo je očitno izzval kar sam. Včeraj zgodaj zjutraj, ob 5.20, je namreč na avtocesti, približno 50 kilometrov vzhodno od Zagreba (na 58. kilometru avtoceste A3 Bregana–Lipovac), izgubil življenje, potem ko je skušal prečkati široko cestišče, vendar so nanj naleteli trije avtomobili.

Okoliščine nenavadne nesreče so zavite v tančico skrivnosti, nihče namreč ne ve, zakaj je Firić prečkal izjemno prometno avtocesto in hudim poškodbam podlegel na kraju nesreče. Prvi je vanj trčil Hyundai z zagrebškimi registrskimi oznakami, takoj zatem pa ga je zadel še Citroen C5 s slovenskimi tablicami. Ta se je potem zaletel v steber ob cesti in pristal na strehi. Kot tretji je pripeljal Opel Corsa iz Kutine in zapeljal čez na tleh ležečega ponesrečenca.

Firić je umrl na kraju nesreče, med ostalimi udeleženci pa je bil poškodovan še sopotnik v slovenskem vozilu, ki so ga prepeljali v bolnišnico.

partizan incident 2
Profimedia


Firić je zaradi incidenta v Beogradu postal znan v širši regiji. Njegova podoba se je bohotila na večini fotografij splitskih huliganov. Skupina Hrvatov, ki naj bi bili najeti in plačani s strani srbskega podzemlja, je več mesecev preživela v beograjskem zaporu. Ta izkušnja pa za Firića ni bila prva tovrstna, že prej je bil za zapahi zaradi napada na lastnika restavracije na Hvaru.

Značke: ante-firić, nesreča

Članki iz rubrike