Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 19.07.2017 08:06:46

Nekdanji nogometaš Wolfsburga, ki je želel biti trener Olimpije: Mandarić mi je rekel, da sem glavni ...

vszi
Oglasil se je strokovnjak, ki trdi, da je bil v resni igri za prevzem Olimpije.

Potem ko Safet Hadžić ni dobil nove pogodbe, je Olimpija pred nekaj tedni za svojega novega trenerja imenovala Igorja Bišćana. Milan Mandarić je dobil strokovnjaka, ki ga je želel imeti, toda mladi Hrvat ni edini, s katerim so se zmaji pogovarjali. Zdaj se je namreč javil Marko Topić, nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine, ki trdi, da je bil nekaj časa celo on glavni Mandarićev favorit.


"Kar zadeva Olimpijo, sem imel v mesecu aprilu uvodni sestanek s prvim človekom kluba Milanom Mandarićem. Bili smo v Portorožu, pogovarjali smo se tri ure," je za Klix razkril nekdanji nogometaš nemškega prvoligaša Wolfsburga.

"Kasneje sem bil povabljen tudi na ogled derbija med Olimpijo in Mariborom, konec aprila sem bil Mandarićev gost na tekmi. Ob tem sem skupaj s sodelavci ves čas analiziral tekme in nasprotnike v slovenski ligi, pozitivne in negativne stvari, predstavil sem svoj pogled na ekipo v novi sezoni. Sestavili smo tudi seznam nogometašev, ki naj bi ostali, in tistih, ki naj bi odšli. Tedaj smo se celo popoldne pogovarjali z Mandarićem, z mano sta bila tudi Admir Smajić in najin agent Milomir Ćurćić. Načrtovano je bilo, da bi trener vratarjev postal Tomislav Piplica. Po derbiju z Mariborom nam je bilo rečeno, da nam bodo v dveh tednih sporočili svojo odločitev, Mandarić pa je poudaril, da sem najresnejši kandidat. Na žalost sem dobil negativen odgovor in jasno je, da sem bil razočaran. Toda življenje gre dalje," je še dodal 41-letni strokovnjak.

Članki iz rubrike