900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 12.08.2018 20:13:42

Trener Olimpije ALEKSANDAR LINTA povzroča obilico težav MILANU MANDARIĆU! (video)

alesfevzer.com
Nogometaši Olimpije so prišli do prve prvenstvene zmage v sezoni.

Vknjižili so jo šele v četrtem krogu, ko so bili v Kranju s 4:0 boljši od Triglava. Za Olimpijo so zadeli Stefan Savić v prvem polčasu ter Dino Štiglec, Asmir Suljić in Kingsley Boateng v drugem.

Po srečanju je spregovoril trener (ali bolje rečeno začasni trener) Olimpije Aleksandar Linta, ki je dejal, da si je Olimpija že na nekaterih prejšnjih tekmah zaslužila zmago, a do nje na žalost ni prišla. Tokrat pa so se stvari poklopile in posledica vsega je visoko slavje proti vselej neugodnemu Triglavu.

Srb je zeleno-bele vodil na štirih srečanjih, najprej je remiziral s Crusadersom, nato s Celjem, potem pa sta sledili visoki zmagi s HJK Helsinki in Triglavom. Z vse boljšimi igrami in rezultati pa jasno povzroča obilico težav predsedniku kluba Milanu Mandariću, ki še vedno išče novega trenerja.



"Joj, o tem ne razmišljam, to so njegovi problemi, jaz imam svoje," se je nasmejal 42-letni Linta. Nato pa se je dotaknil tudi povratnega srečanja s HJK-jem v tretjem krogu lige Europa. "Vedeli smo, kaj nas čaka, zato smo spočili nekatere igralce, nekaj jih je igralo malo, nekaterih zavestno nismo dali v postavo, samo da bi zadržali prepotrebno svežino. Na prvi tekmi s finskim prvakom smo si priigrali dober rezultat, a dvoboj še zdaleč ni odločen. Na pravi način moramo tudi v povratno tekmo."

Seveda bodo zmaji ob tem gledali tudi obračun Spartaka iz Trnave in Crvene zvezde, saj bo poraženec tega srečanja njihov nasprotnik v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo Europa. "Gledali bomo tekmo, a jo bomo spremljali prek televizije, saj si je ne moremo ogledati v živo, ker bomo nekje na poti na Finsko. Ne bomo gledali samo te tekme, tudi prejšnje, ko izvemo, kdo bo naslednji nasprotnik," je načrt razkril Linta.

Zadetke Olimpije v Kranju si lahko ogledate TUKAJ, TUKAJ in TUKAJ.

Članki iz rubrike