favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ro
ro
1 14.11.2018 07:59:59

EPILOG AFERE PSOVKA? Oražem: Govoril sem s Sikoškom in povedal mi je ...

Grega Wernig
Zaradi 'afere psovka' je bil nogomet po tekmi Domžale – Celje potisnjen v ozadje, po (prepoznem) pojasnilu Roberta Ponisa pa so se razvnete strasti vendarle umirile.

Roberto Ponis je bil vse od nedeljskega popoldneva tarča kritik; ljudje so se zgražali nad njegovim odzivom oziroma psovko, ki jo je izrekel med tem, ko je Gregorja Sikoška kaznoval z rumenim kartonom. Videti je bilo res grozno, toda medtem se je koprski delivec pravice v največji meri vendarle opral krivde. "Samo ponovil sem igralčeve besede, res pa je, da bi se moral bolj nadzorovati. Odziv je bil preveč energičen, moral bi ostati bolj miren," je pojasnil mednarodni sodnik in pristavil, da se mu je Gregor Sikošek po tekmi opravičil.

ibricic ponis jk
Jurij Kodrun
Kakopak smo želeli, da bi svojo plat zgodbe predstavil tudi 24-letni bočni branilec, ki ima ob Kamniški Bistrici status posojenega igralca Bröndbyja. Namena nismo dosegli, zato pa se je odzval športni direktor dvakratnih prvakov. "Govoril sem z Gregorjem Sikoškom, in kot pravi, se ne spomni, da bi izrekel te besede, priznava pa, da je protestiral in da je to storil na glas. Da je bilo neprimerno in da se je zaradi tega opravičil," je povedal Matej Oražem in nadaljeval ter zaključil: "Tudi jaz sem se po tekmi pogovarjal z Robertom Ponisom in moram poudariti, da ni nikakršnih repov ali slabe energije. Verjamem sodniku, da je to res slišal, a verjamem tudi Sikošku. Karkoli se je zgodilo, se je v afektu. Mi razumemo njih, oni razumejo nas, zadevo smo razrešili, gremo naprej. Prav gotovo pa bi si želeli, da bi lahko večkrat na takšen način komunicirali s sodniki in se pogovorili o določenih zadevah."

Članki iz rubrike